In samenwerking met Kek Mama

Híer shop je voordelig de mooiste modemerken (en je hoeft er de deur niet voor uit)

30.03.2020 14:30

In deze tijd is het wel zo fijn om online te shoppen en je items thuis te laten bezorgen. Wil je mooie luxe merken voordelig scoren? Voor jou en je kinderen? Ga dan vooral even naar BestSecret, een geheim modeparadijs. Als je lid bent krijg je namelijk tot wel tachtig procent korting. 

Jouw invite

Je kunt alleen lid worden via een aanbeveling van een vriend of vriendin die al lid is. Of via Kek Mama. Via ons krijg je een exclusief lidmaatschap voor deze geheime fashion Community. Shop de allerbeste stijlen, looks en trends tegen de best mogelijke prijzen.

Scoren maar

Scoor bijvoorbeeld een geweldige jurk van Fabienne Chapot of nieuwe sneakers van Converse. Ook vind je er toffe merken als Ichi, NA-KD, Michael Kors, Adidas of een van de andere 3000 merken. Ook voor de leukste kinderkleding zijn er elke dag om 00.00 uur nieuwe aanbiedingen. Mocht het product niet bevallen, geen probleem. Retourneren is gratis.  

Download de BestSecret App

Geen computer bij de hand? Met de nieuwe BestSecret-app winkel je makkelijk en handig met je smartphone of tablet waar je maar wil. Maak een fijne wishlist met mooie shopping items voor jou of je kinderen en shop in een handomdraai. Zo gaat er geen topaanbieding van jouw favoriete merk aan je voorbij. De app is te downloaden in de App Store of Google Play.

 

Meld je hier aan voor BestSecret.

Alles is op dit moment (een beetje) onzeker en we denken dat de dingen van alle dag ook belangrijk zijn. BestSecret houdt de online winkel open en zal de aanbiedingen de komende dagen en weken aanpassen.

Onze gedachten zijn bij jullie allemaal en hopelijk kunnen wij, op een bepaalde manier, wat extra vreugde in jullie leven brengen.

Blijf thuis en blijf gezond.

Team BestSecret