Dit zijn de haartrends voor de zomer van 2022

17.04.2022 07:30

De zon schijnt, de temperatuur gaat omhoog en de zomerjurkjes komen weer uit de kast. Krijg jij ook al zo’n zin in de zomer? Met deze zeven kapsels straal jij in ieder geval als nooit tevoren.

Ben jij benieuwd naar de nieuwste haartrends voor aankomende zomer? Misschien wil je wel weer eens wat anders, maar wat dan? Hieronder de zeven leukste haarstijlen op een rij.


Kort en pittig

De eerste is gelijk een pittige, dat moet je wel durven. Bij deze stijl is namelijk de achterkant langer dan de voorkant. Maar de voorkant is dan ook echt kort, dat moet wel bij je passen. Deze trend zie je steeds vaker voorbij komen, met name bij bekende artiesten.

 


In de vlecht

Deze stijl is minder heftig, maar wel lekker speels. Door twee vlechten te maken in je haar, krijg je een look die makkelijk is, maar toch opvalt. Dit wordt zeker een veel gedragen stijl op de leuke festivals die eraan komen.

 


Vastzetten

Hoewel veel vrouwen graag hun haar los dragen, is het met de warmte soms ook fijn om het vast te zetten. Met deze stijl zie je er ook nog eens classy uit. Een mooie haarspeld in je haar en je kan er weer een hele dag tegenaan.

 

 

Lees ook
Zo knip je zelf je pony (of die van je kind)

Stijlvol

Deze stijl heb je of heb je niet. Maar als je geen steil haar hebt, is dat absoluut geen probleem. Met een goede steiltang krijg je je haar glad en sleek. Deze coupe is nonchalant, maar absoluut niet saai. Deze zomer is het helemaal in om je haar gewoon lekker te laten hangen.

Korte lokken

Ook deze zomer is het helemaal in om een korte bob te laten knippen. Als de temperatuur omhoog gaat, ben je blij dat je korte lokken niet allemaal in je nek vastplakken. De bob staat leuk in de krul, maar ook zeker met steil haar is het een goede optie.


Half vast, half los

Ben je niet van het korte haar, maar wil je ook niet altijd je haar in het gezicht hebben? Dan is de hoge staart ideaal voor jou. Je kan ook alleen de bovenkant in een staart doen, zodat je de helft nog los hebt hangen. Dat maakt het weer wat speelser.


In de krul

Wat we net beschreven voor steil haar, geldt natuurlijk ook voor krullend haar. Als jij een mooie bos krullen hebt, laat ze dan vooral zien. En heb je steil haar, kan je je haar natuurlijk krullen. Ook kan je bij de kapper vragen om je haar in laagjes te knippen, waardoor er beweging ontstaat in je haar.

Bron: Cosmopolitan

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >