In samenwerking met Kek Mama

Dít wil je: matchende pyjama’s voor het hele gezin (en ja, zelfs voor de hond)

17.11.2022 15:36

Voor de zoveelste keer Home Alone bingewatchen of uitbuiken na het vijfgangenkerstdiner: laten we eerlijk zijn, dit alles is nog lekkerder in pyjama. Hoe geinig is het dan om met het hele gezin te matchen? Zo heb je meteen een jolige gezinsfoto voor op de jaarlijkse kerstkaart.

En geloof het of niet, bij Primark wordt zelfs Fikkie niet vergeten.

Ook voor de allerkleinsten

Van traditionele ruitjes tot sets met de favoriete kerstfiguren van je kind: bij Primark vind je gegarandeerd iets waar iedereen blij van wordt, inclusief je trouwe viervoeter. Oh, en de allerkleinsten, want naast matchende pyjama’s vind je bij de kledingwinkel ook slaappakjes voor baby’s en sets voor jongere kinderen in dezelfde stijl. Plús bijpassende sloffen en slofsokken zodat iedereen warme tenen heeft.

Feestkleding

Als je deze kerst ook wat feestelijker voor de dag moet komen –  een pyjama is immers niet de meest geschikte outfit voor een kerstdiner bij je schoonfamilie -, ook dan is er bij Primark gigantisch veel keuze. Zo zit de feestcollectie ‘Paula Echevarría x Primark’ (voor wie haar niet kent; deze Spaanse actrice deelt haar mode-inspiratie dagelijks met meer dan 3,6 miljoen volgers op sociale media) bomvol fluweel en glitter. Hou je van speels? Ga dan voor Paula’s opvallende minijurk en draag er een paar goede hakken onder. Draag je liever wat langere jurken? Dan is het hemdjurkje perfect. Combineer dit alles met een rode fluwelen of zwarte blazer in jacquetstijl en je bent meteen klaar.

Nostalgische kerstversiering

En als je toch bezig bent, dan kun je meteen je mandje vullen met bijzondere kerstversiering en zachte interieuraccessoires voor een nostalgische kerst. Wat dacht je bijvoorbeeld van het budgetvriendelijke tafelgerei? En fijne geurkaarsen? Of maak je huis nog sfeervoller met het enorme assortiment kerstkransen, ornamenten en decoratieve accessoires.

Kortom: Primark heeft alles onder één dak. En dan is het nog betaalbaar ook. Scheelt je tijd en geld – wel zo fijn tijdens die dure decembermaand. De kerstcollecties van Primark zijn nu te koop in de winkels in Nederland!