Deze nieuwe kledinglijn voor baby’s moet je echt even zien

22.08.2019 23:07
nieuwe-kledinglijn-baby-ouders-van-nu

Makkelijk te combineren, verantwoord geproduceerd, superzacht, multifunctioneel en heel efficiënt: de allereerste kledinglijn voor baby’s van Ouders van Nu is er een waar je als kersverse ouder zeker blij van wordt.

Hoofdredacteur Hilde Tholen: ‘De collectie zit vol slimmigheden die zorgen voor tijdwinst en rust – precies waar ouders behoefde aan hebben, zo blijkt uit ons onderzoek. Ook de afweging voor een verantwoorde kledinglijn is bewust. Veel ouders zijn bezig met de wereld om hen heen en hoe ze daaraan hun steentje kunnen bijdragen.’

 

Lees ook
De kledingkast van je kind opruimen: zo pak je het handig aan >

 

 

Multifunctioneel

Het kledingpakket bestaat uit acht items: twee overslagrompers met lange mouwen, een broekje, mutsje (aan twee kanten draagbaar), twee bandana’s, een omslagdoek (ook geschikt voor de maxicosi) en een multifunctionele tas. Handig: het broekje is zo gemaakt dat je de omslag bij de pijpen over de voetjes kunt schuiven – zo heb je gelijk sokken die nooit kwijtraken. De bandana kun je als spuugdoek maar door de handige drukker ook als slab gebruiken. En de tas kun je zo knopen dat het meteen een opberger aan het ledikant of de box is.

 

Benieuwd naar de hele collectie? De new born-set is verkrijgbaar in maat 62, te koop via shoppen.oudersvannu.nl/newborn en kost € 89,65. Abonnees en Voordeelpashouders krijgen 40 procent korting.