In samenwerking met Kek Mama

5 tips waardoor je huid jong blijft (en waar je nu al mee kunt beginnen)

13.04.2017 14:37
Beeld: Getty Beeld: Getty

Haast en stress zijn niet tof voor je huid. Wetenschappers kwamen er pakweg tien jaar geleden achter dat externe invloeden – zoals vervuilde lucht, slechte voeding, roken en stress – de huid sneller kunnen verouderen. Gelukkig kun daar met deze tips gewoon wat aan doen.

Bescherm jezelf

Zalig, die zonnestralen, maar funest voor je huid. Altijd smeren dus, ook op dagen dat het buiten geen dertig graden is (want juist die terrasjes en parkbezoeken tussendoor zijn verraderlijk).  Nog een handige tip: zet op lentedagen altijd een zonnebril op. Die beschermt de dunne huid rondom je ogen en zorgt ervoor dat je minder met je ogen knijpt (en dus minder snel kraaienpootjes krijgt).

 

Lekker smeren 1

Slow Âge van Vichy smeren helpt. In deze lichte fluïde zitten speciale antioxidanten zoals Baïcaline en vitamine E. Daarnaast bevat het mineraliserend thermaal water en de huidversterker bifidus. Ook fijn: door nu al te beginnen met smeren, heb je straks minder fijne lijntjes en rimpels en word je op een mooie, natuurlijke manier ouder.
VICHY SLOW ÂGE 50ML SPF 25, verkoopadviesprijs € 30,25

 

Eet chocola

Geloof het of niet, maar chocola is dus goed voor je huid. In pure chocolade zitten zogenaamde flavonoïden die ervoor zorgen dat je huid dikker, sterker en zachter wordt. En dan beschermt het ook nog eens nog eens tegen UV-straling.

 

Lekker smeren 2

Als je graag met een rijkere crème smeert, moet je de Slow Âge crème van Vichy eens proberen. Is gloednieuw en zorgt ervoor dat je huid de hele dag beschermd is tegen interne en externe invloeden én gehydrateerd is. Ideaal voor de normale tot droge huid. En door de UVA & UVB bescherming ben je ook nog eens bestand tegen de zon.
VICHY SLOW ÂGE 50ML, verkoopadviesprijs € 30,25

 

Trakteer jezelf op een mini-gezichtsmassage

Perfect voor de bloedsomloop en het houdt je huid lekker soepel. En nee, daarvoor hoef je echt niet naar een of andere peperdure massagesalon. Kwestie van gewoon een minuutje je gezicht masseren en je kunt er weer tegenaan. Hoe je dat precies doet? Dat staat hier haarfijn uitgelegd.

 

Win!

Vichy geeft 2x twee van onderstaande verzorgingspakketten weg.

  • Pakket 1: Rijke dagcrème + oogcrème (t.w.v. € 54,70)
  • Pakket 2: Fluïde + oogcrème t.w.v. (€ 54,70)

Kans maken? Vul dan onderstaand winformulier in!