beste-goedkoopste-last-minute-vakanties

Wil jij met het hele gezin de hort op maar hier geen vermogen aan kwijt zijn? Op onderstaande websites vind je de beste en goedkoopste last minute-vakanties.

1. Ticketspy

Deze site is altijd op zoek naar de goedkoopste vliegtickets, soms zelfs in combinatie met een hotel, appartement en een huurauto. Elke dag worden er veel verschillende deals gedeeld, dus het is goed om regelmatig te kijken of er wat leuks bij zit. Vaak zijn de goedkoopste opties wel érg last minute (als in: een paar dagen later vertrekken), maar ach, dat heeft ook wel wat.

 

Article continues after the ad

Lees ook
Deze 8 zonbestemmingen zijn heerlijk met kinderen >

 

2. Vakantiepiraat

Hier vind je genoeg inspiratie voor een betaalbare vakantie. De redactie van Vakantiepiraat struint dagelijks (onafhankelijk) -tig websites af voor de gunstigste hotels, vluchten en pakketten. Ook publiceren ze informatie over tegoedbonnen en aanbiedingen van trein- en busreizen.
 

3. Travelhunter

Ook deze site speurt de hele dag het internet af naar bizarre aanbiedingen en goedkope vakanties. Je vindt er zowel all inclusives als stedentrips voor echte knalprijzen. Houd er wel rekening mee dat je, net als de meeste deals, vast zit aan bepaalde data.
 

4. Vakantieveilingen

Het mooie: hier bepaal je zelf hoeveel je betaalt voor een vakantie. De acties lopen voor een bepaalde tijd, waarin je tegen elkaar op kan bieden. Tip: bied wanneer er weinig mensen op de website zijn, midden in de nacht, bijvoorbeeld. En check altijd even hoeveel de reis 'normaal' zou kosten, zodat je niet overbiedt.
 

5. Weflycheap

Deze site hanteert hetzelfde concept als Ticketspy: ze zoeken de goedkoopste stedentrips, vakanties en vliegtickets op en plaatsen die op de website. Zeker een goeie om ook in de gaten te houden.
 

6. Goedkope Vliegtickets

Hier worden vliegtickets van zeventien verschillende aanbieders (o.a. Cheaptickets, WTC en Expedia) met elkaar vergeleken. Ideaal, want dan hoef je niet heel onhandig van website naar website te gaan.
 

7. Skyscanner

Skyscanner vergelijkt meer dan 1200 partners wereldwijd en vindt goedkope vliegtickets, de beste hotelaanbiedingen, autoverhuur en vakantie-aanbiedingen. Altijd fijn: de website rekent geen extra (boekingskosten).

 

Nog meer reistips? Volg Kek Mama op Facebook en Instagram >