uitjes-voor-kinderen-als-het-regent

De regen komt met bakken uit de lucht, maar je hebt je kind al dagen beloofd wat leuks te doen. En nu? Bekijk deze uitjes. Stuk voor stuk ideaal bij rotweer.

Indoor speeltuin

uitjes-kinderen-regent

More content below the advertising

Leuk hoor, klauteren in een fantastisch klimpark of hangen in de touwen van een buitenspeeltuin, maar niet als het giet. Kies daarom voor een van deze indoor speeltuinen. Zo zit jij droog en kan je kind z'n energie kwijt.

 

Trampolinepark

Of ga voor een indoor trampolinepark: steeds populairder bij kinderen, daarom hebben we de leukste voor je op een rij gezet.

 

Zwembad

uitjes-kinderen-regent

Drijven op een opblaasflamingo, urenlang zwemmen en -tig verschillende glijbanen uitproberen - zomerser krijg je het niet. Ga daarom naar een subtropisch zwembad en doe weer even of je in het water in Spanje dobbert. Voor wat inspiratie: de leukste (subtropische) zwembaden voor kinderen.

 

Lees ook
5x uitjes voor kinderen die gek zijn op dieren en de natuur >

 

Musea

uitjes-kinderen-regent

Nederland staat bol van de leuke musea voor kinderen. Bijkomende voordelen: je heb geen last van het slechte weer buiten, je kinderen vermaken zich prima en leren ook nog wat bij. De populairste musea vind je hier.

 

Escape room

uitjes-kinderen-regent

Het komt misschien niet één, twee, drie bij je op, maar ook een escape room is ongelooflijk leerzaam. Door samen te werken en verschillende cryptische puzzels op te lossen, moeten jullie binnen een bepaalde tijd de kamer uit zien te komen. Je hebt escape rooms door het hele land, maar let er wel op dat je er een speciaal voor kinderen uitkiest. Anders hebben jullie over een jaar nog die sleutel niet.

 

Binnenspelletjes

Blijf je toch echt liever thuis, dan kun je je kind vast paaien met dit lijstje binnenspelletjes. Mag je dat huispak gelijk aanhouden.

 

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >