Dit zijn de griezeligste Halloween-evenementen voor kinderen

21.10.2019 12:44
halloween-evenementen-voor-kinderen

Trek de verkleedkist open, transformeer je kind met schmink tot een griezelige zombie en ga naar een van deze Halloween-evenementen. Wedden dat-ie een onvergetelijke dag heeft?

Halloween familiefeest, Center Parcs

In alle Center Parcs-parken kun je Halloween vieren met een optocht door het donkere park, griezelfeestjes en pompoenversieringen. Verder worden er spannende verhalen voorgelezen en is er een grappige Halloween Quiz Night.

 

Lees ook
Hmmm Halloween: Spaghetti met pompoen en walnoten >

 

Zombiewalk, Arnhem

Dress to scare: dat is het enige wat je hoeft te doen op 31 oktober. Vanaf 16.00 uur kun je jezelf en je kind laten schminken of grimeren bij de oude V&D, om vanaf 19.00 uur de straten van de Gelderse hoofdstad onveilig te maken. Meedoen is voor iedereen gratis.

 

Halloween Run, Almere

Trek je allerbeste outfit uit de kast en ren als een bezetene vijf kilometer kriskras door Almere (als volwassene) of één kilometer samen met de kinderen. Wanneer? Vrijdag 25 oktober 2019, starten vanaf 16.30 uur tot de duister invalt.

 

Plaswijckpark, Rotterdam

Knutselen, heksenbezems maken of geschminkt worden als een griezel: het kan de hele herfstvakantie in het Rotterdamse Plaswijckpark. Meer spanning?Op woensdag 23 en vrijdag 25 oktober kun je ‘s-avonds uur de meest enge figuren tegenkomen. Wel is de adviesleeftijd 7 jaar.

 

Attractiepark Drouwenerzand, Drouwen

Elke zaterdag in oktober én woensdag 23 oktober zijn hier spectaculaire Halloween-dagen georganiseerd. Het hele park is in Halloween-sfeer: overal liggen strobalen, pompoenen en kalebassen. Met gratis Halloweenhuizen, Halloween Square en leuke (gratis) activiteiten. 

 

Meer Kek Mama? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg elke week het laatste nieuws, persoonlijke verhalen, fijne (uit)tips en grappige fotoseries in je mailbox >