decemberstress kersttafel

Hartstikke gezellig, zo’n feestmaand. Maar ook gedoe. Koken voor het schooldiner, verplichte etentjes, familiestress.  Dat kan beter. En daarom starten we de actie #DecemberStress Kek Mama helpt. 

Na onze succesvolle #ZonZeeStress actie, waarvan het filmpje meer dan 580.000 keer is bekeken, hebben we nu een hilarische kerstvideo. Onze columnist Roos Schlikker is te zien als kerstman bij een hysterisch kerstdiner met kinderen die uit hun dak gaan, irritante familie en de heer des huizes als gestreste kok. Als je goed kijkt, herken je misschien onze tantes Els en Do, columnisten Anke Laterveer en Mariette Middelbeek en hoofdredacteur Sara van Gorp. Allemaal met hun kinderen.

 

Van decemberstress-tips tot familiestress

Hoofdredacteur Sara: “December is gewoon een beredrukke maand. Heb je net Sinterklaas gehad, begint het schoolkerstdiner en daarna het familiegedruis. Lekker stressen dus. Humor helpt dan, vinden wij. Vandaar deze actie. Naast het filmpje vind je op onze DecemberStress-pagina de hele maand geestige en herkenbare verhalen tegen de decemberdip. Smeuïge verhalen over familiestress. En natuurlijk ook snelle feestrecepten en kerstvakantietips.”

 

Maak kans op een relaxpakket t.w.v. € 140

Deel jouw #DecemberStress moment op Facebook, Twitter of Instagram met  hashtag #DecemberStress.  Je maakt dan kans op een van de 25 #DecemberStress-relaxpakketten t.w.v. € 140 met daarin ook de nieuwe Kek Mama Agenda én het Kek Mama Liefdesboek. Want: Kek Mama lezen helpt. 

 

Decemberstress? Bekijk ons hilarische filmpje of profiteer van onze geweldige abonnee-aanbieding:


Ontdek een mysterieus maanlandschap, relax op een parelwit strand. Vanuit de appartementen wandel je eerst door het centrum, daarna kom je bij de haven van Puerto del Carmen en de tapastentjes. 

 

Wat is het precies?

Op het Canarische eiland Lanzarote in Puerto del Carmen, een plaatsje dat bestaat uit een zes kilometer lange boulevard met twee stranden, een mooi oud centrum inclusief vissershaven, restaurants en winkels. 

Hoe is ons appartement?

Appartementen Morromar zijn strak, fris en gezellig ingericht. Er zijn twee zwembaden, een mini-club (4-12 jaar) en een kinderdisco. Vlakbij zijn er winkels én het Matagorda-zandstrand. 

Wat hoort bij dit arrangement?

  • Retourvlucht Amsterdam-Lanzarote met TUI fly
  • Luchthavenbelasting/brandstofheffing
  • Retourtransfer luchthaven-hotel
  • Nederlandssprekende reisleiding
  • 7 x overnachting o.b.v. logies en ontbijt
  • Gratis upgrade naar halfpension

GA NAAR TUI.NL/KEKMAMA

Bellen kan ook: 088-0885885 (lokaal tarief). Of ga langs bij een TUI-winkel.

We zijn weer thuis. Dat is zo fijn aan de herfst: de lampen gaan gezellig vroeg aan. Daarom geeft Kek Mama deze fijne lamp weg. Je kunt kiezen uit goudkleurig, wit-goud, zwart-goud of zwart-koper. 

Winnen

Kek Mama mag 5x deze lamp van Merel in Wonderland t.w.v. €129,95 weggeven. 

Kans maken? Vul dan onderstaand formulier in. Geef in het formulier ook aan welke kleur je voorkeur heeft.

Voor meer inspiratie kun je rondkijken op merelinwonderland.nl