decemberstress kersttafel

Hartstikke gezellig, zo’n feestmaand. Maar ook gedoe. Koken voor het schooldiner, verplichte etentjes, familiestress.  Dat kan beter. En daarom starten we de actie #DecemberStress Kek Mama helpt. 

Na onze succesvolle #ZonZeeStress actie, waarvan het filmpje meer dan 580.000 keer is bekeken, hebben we nu een hilarische kerstvideo. Onze columnist Roos Schlikker is te zien als kerstman bij een hysterisch kerstdiner met kinderen die uit hun dak gaan, irritante familie en de heer des huizes als gestreste kok. Als je goed kijkt, herken je misschien onze tantes Els en Do, columnisten Anke Laterveer en Mariette Middelbeek en hoofdredacteur Sara van Gorp. Allemaal met hun kinderen.

 

Van decemberstress-tips tot familiestress

Hoofdredacteur Sara: “December is gewoon een beredrukke maand. Heb je net Sinterklaas gehad, begint het schoolkerstdiner en daarna het familiegedruis. Lekker stressen dus. Humor helpt dan, vinden wij. Vandaar deze actie. Naast het filmpje vind je op onze DecemberStress-pagina de hele maand geestige en herkenbare verhalen tegen de decemberdip. Smeuïge verhalen over familiestress. En natuurlijk ook snelle feestrecepten en kerstvakantietips.”

 

Maak kans op een relaxpakket t.w.v. € 140

Deel jouw #DecemberStress moment op Facebook, Twitter of Instagram met  hashtag #DecemberStress.  Je maakt dan kans op een van de 25 #DecemberStress-relaxpakketten t.w.v. € 140 met daarin ook de nieuwe Kek Mama Agenda én het Kek Mama Liefdesboek. Want: Kek Mama lezen helpt. 

 

Decemberstress? Bekijk ons hilarische filmpje of profiteer van onze geweldige abonnee-aanbieding:

Doe mee met de winactie van Kek Mama. Maak kans op deze toffe complete kinderkamer t.w.v. € 1.279! De kamer bestaat uit een bed, bureau en 2-deurs linnenkast.

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief van Kek Mama en je ontvangt elke week een dosis humor, smeuïge verhalen en fijne tips in je inbox. Je maakt nu kans op het winnen van een kinderkamer van Juniorpark (t.w.v. €1.279).

Laat je gegevens achter in onderstaand formulier.

 

 

Wil je snel en makkelijk laarzen of schoenen upgraden, dan moet je bij Bootiez zijn. Het label grossiert in sleeves met strepen, kantjes of noppen die je over je schoenen draagt, et voilà: een nieuwe look.

Winnen

Kek Mama mag er 11 weggeven vanaf €49,95. Kans maken? Laat je gegevens achter in onderstaand formulier.