Deze week op Libelle TV een aangrijpende video van gezinsvlogger Christien: haar zoon Pier heeft ADHD en is voor leraren onhandelbaar als hij zijn medicijnen niet krijgt. "Dat vind ik zo verdrietig om te voelen als moeder. Je kind kan dus blijkbaar niet zichzelf zijn, want dan is-ie mensen tot last. Ik zoek een plek waar hij wél zichzelf mag zijn, zonder dat hij hoeft te voldoen aan het ideaalbeeld van de maatschappij." Wij zijn er stil van.

Heb je een peuter, dan kun je er donder op zeggen dat-ie alles wat hij tegenkomt in zijn mond wil stoppen. Of in z’n neus, zoals het Amerikaanse jochie Jayce deed. Onmogelijke opgave om het er zonder drama uit te krijgen, zou je denken. Dat geldt echter niet voor vader Josh: die bedacht deze geniale oplossing – en ach, het snot nam hij maar op de koop toe.


Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >

In huize Eden-Laurenz zitten Mark en Bobbi niet stil: de twee gaan op barista-cursus om de ene na de andere goddelijke cappuccino te kunnen maken - en dat is zo makkelijk nog niet. Wel nuttig, want door de doorkomende kiezen van Brandon (lees: slapeloze nachten) kunnen ze wel een goeie bak gebruiken.

Bron: LINDA.tv

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >