In samenwerking met Kek Mama

WIN: een droomvakantie met het hele gezin (en je kind mag als vlogger alles vastleggen)

10.04.2018 11:12
win-droomvakantie-met-gezin

Als je met kinderen op vakantie gaat, weet je: zij moeten het naar hun zin hebben. Dus zoek je een trip die past bij hun wensen. Maar wat willen je kinderen eigenlijk echt?

Om daar achter te komen is TUI op zoek naar een kind dat verslag gaat doen van een TUI FAMILY LIFE-vakantie.

 

Winnen

Van de vlucht en het bezoek aan een immens waterpark tot de leukste activiteiten in jullie resort: alles mag worden gefilmd. Dus wil jouw kind de eerste vakantievlogger van TUI worden? Stuur een filmpje in waarin-ie laat zien dat-ie een geboren vlogger is en maak kans op een vakantie in prachthotel TUI FAMILY LIFE Aegean Blue by Atlantica op Rhodos, waar je kind verslag mag doen – dubbel zo fijn, want jij hoeft niet te hannessen met een (foto)camera en hebt toch een mooi aandenken aan de reis.

 

 

Vakantie is doen waar je zin in hebt. En dat kan met je partner, je gezin of zelfs met je hele familie. Als je voor TUI FAMILY LIFE kiest, kies je voor een vakantie waarbij er voor elke leeftijd genoeg te doen is en iedereen in het gezin zich vermaakt. Je logeert in een ruim opgezet complex met alles binnen handbereik: een gezellig terras, fijne hangouts, babyclub, kinderclub, een shadowpool voor de allerkleinsten maar ook een zwembad om baantjes te trekken. Iedereen doet wat hij wil, precies zoals vakantie hoort te zijn.