Gek op snelheid en avontuur? Word dan achtbaantester

02.08.2023 13:14
achtbaan tester Beeld: Getty Images

Ben je een fanatieke pretpark bezoeker, gek op achtbanen én heb je een kritische blik? Uitmetkorting is deze zomer op zoek naar een echte waaghals die maar liefst zeven pretparken, met gezelschap naar keuze, wil bezoeken en beoordelen.

Het testen van achtbanen klinkt misschien heel eenvoudig en gaaf, maar in de praktijk is het toch even wat anders, waarschuwt Uitmetkorting. Het gaat namelijk over het testen van alle achtbanen in de Efteling, Walibi Holland, Drievliet, Hellendoorn, Toverland, Slagharen en Duinrell. Uitmetkorting benadrukt dan ook dat een ‘sterke maag’ en een ‘niet al te zwaar ontbijt’ echt vereisten zijn. Goed om dit in je achterhoofd te houden dus.

Achtbaantester

Maar wat moet je dan precies doen? Als officiële “Achtbaantester” test je niet alleen de achtbaan zelf, maar je beoordeelt ook zaken als wachttijden, de aankleding, toegankelijkheid voor invaliden en overige voorzieningen. Het is daarom een must dat je goed op let in het hele park en de kortingswebsite voorziet van nuttige informatie. Hierdoor kunnen toekomstige klanten een weloverwogen keuze maken. Een win-winsituatie!

Deze unieke vacature is vooralsnog nog niet vervuld, dus lijkt het jou leuk om deze zomer bezig te houden met het testen van alle achtbanen van Nederland? Grijp dan nu je kans!

Bekijk de gehele vacature op uitmetkorting.nl/achtbaantester/