Op deze dag kan jouw kind ook ná sluitingstijd in Madurodam blijven

07.08.2019 12:16
kindernachtverblijf_madurodam

Geen andere bezoekers, geen lange rijen en laat opblijven: op 23 augustus opent Madurodam na sluitingstijd voor één avond haar deuren voor het Kindernachtverblijf. Zo hebben de kinderen het park lekker voor zich alleen en kan jij genieten van een avondje voor jezelf – win-win.

Nergens zie je ouders

Tijdens het Kindernachtverblijf gaan kinderen in teams de strijd aan om zo op een unieke manier de verhalen van Nederland te ontdekken. Denk bijvoorbeeld aan een vliegtuig-challenge op een verlaten Schiphol. Samen ‘het geheim van Nieuw-Amsterdam’ ontfutselen en de code van de schatkist kraken. Of: wie wordt de topscoorder tijdens een potje glow in the dark-voetbal? Of blijkt een held te zijn in het bouwen van levensgrote snoeptorens? En het leukste van alles: in geen velden of wegen is er een ouder te bekennen.

 

Lees ook
Zó ga jij met superkorting naar Madurodam >

 

‘Op ontdekkingstocht gaan’

“Het Kindernachtverblijf is bedoeld voor kinderen die deze zomer toe zijn aan een avondje zonder hun ouders”, vertelt Marianne Aalders, woordvoerder van Madurodam. “In de zomervakantie gaat één op de vijf Nederlandse kinderen naar de BSO of andere vormen van dagopvang. Bepaald geen straf, want tijdens de vakantie worden hier altijd extra leuke activiteiten georganiseerd. Dus dachten wij: waarom zou je zo’n verblijf beperken tot overdag? Het Kindernachtverblijf geeft kinderen de kans om tijdens een zomeravond op ontdekkingstocht te gaan. Zonder ouders. Om met grootse verhalen thuis te komen.” Iets voor jouw kind? Geef hem of haar dan voor 14 augustus op via madurodam.nl/kindernachtverblijf

Goed om te weten: in het Kindernachtverblijf is er plek voor in totaal 30 kinderen van 8 tot 12 jaar plus hun broer, zus, vriendje of vriendinnetje.

 

Kek Mama in print lezen? Neem nu een abonnement en profiteer van fijne aanbiedingen.