Na deze indoor trampolineparken is je kind compleet uitgeteld

01.05.2023 10:09
indoor trampolineparken Beeld: Shutterstock

Eén bonk energie, die kinderen. Ga naar een indoor trampolinepark en ze zijn aan het eind van de dag lekker moe. Hebben zij lekker een dagje kunnen springen en dollen en leg jij ze rustig in bed als je thuiskomt. Win-win! Wij zetten de leukste parken op een rij.

Bij sommige trampolineparken shop je de toegangsbewijzen met korting.

Jump XL – Rotterdam

Een stoer park, opgebouwd in de sfeer van containers en de Rotterdamse haven. De minimale leeftijd om te komen jumpen is 8 jaar. Voor kinderen jonger dan 8 jaar is op zaterdag- en zondagochtend de Puppy Jump.

Jumpsquare – verschillende locaties

Dit grootste trampolinepark van Europa is gevestigd op verschillende locaties. Je hebt de Fun Area met 750 m2 aaneengesloten trampolines, de Trick Area met trampolines waarmee je extra hoog kunt springen en de Sport Area waar je kunt trefballen, basketballen of free runnen.

The Maxx – Veenendaal

Of je nu gaat karten, jumpen of glowgolven: hier heb je het allemaal. Dus is je kind die trampolines zat, kunnen jullie altijd nog iets anders gaan doen.

Jumpstyle – Assen

Als je op zoek bent naar een sportief uitje zit je hier goed! In dit trampolinepark vind je een obstakelparcours, Foampit en Bigairbag. Leuk voor het hele gezin!

Krazy Kangaroo – Zwolle

Het grootste trampolinepark van het Oost-Nederland. Je kunt er de hele dag springen en voor peuters en kleuters onder de zes jaar is er de speciale Kids Jump.

TRIXS – Leidschendam

Naast springen op tig trampolines kun je hier ook bossaball spelen: een potje volleyball op een groot kussen met aan weerszijden van het net een trampoline. Wil je kind beachvolleyballen? Ook dat kan bij TRIXS.

Jump In – Utrecht

Met een oppervlakte van meer dan 3000 vierkante meter kun je bij Jump In je lol op. Je vindt er geschakelde trampolinevelden, dodgeball, walltramplolines, slackline en evenwichtsbalken, een jumptower én een tumblinglane. Waarschijnlijk heeft je kind niet eens genoeg tijd om ze allemaal uit te proberen.

Jumpsquare – Baarn

Trotseer je de foampit met slackline of durf je met de slinger vanaf de Trapeze? Bij Jumpsquare in Baarn zijn alle uitdagingen van de reguliere jump toegankelijk voor kinderen vanaf 8 jaar. Voor de kleintjes is er de speciale Mini-Jump.

39 JumpStreet – Rotterdam

Leef je uit op 45 trampolines, waar je les kunt krijgen in het jumpen en de tofste tricks leert. Je kunt natuurlijk ook gewoon lekker normaal springen zo hoog je kunt!

XBAZE Jump Arena – Reuver

Hier veranderen muren in vloeren en kan het niet hoog genoeg. Maak een salto in een bak vol schuimblokken, probeer de verschillende area’s uit en kijk of je je evenwicht kunt bewaren op de Slackline.

Thank us later. Wil jij toegangsbewijzen met korting shoppen bij andere springplekken?

Lees elke maand de mooiste verhalen, meest herkenbare columns en de leukste tips voor jou en je kids. Abonneer je nu op Kek Mama en krijg tot 45% korting.