Mondo Verde: van wereldtuinen, tot een dierentuin met attracties

21.03.2024 07:52
Bron: Mondo Verde

Mondo Verde, het familiepark waar van alles te beleven valt. De mooiste tuinen, de grappigste dieren en de leukste attracties samengevoegd in één familiepark.

Familiepark Mondo Verde is te vinden in het Limburgse Landgraaf. Het park waar echt van alles te doen is voor jong en oud. Je kunt jezelf helemaal onderdompelen in verschillende culturen bij de wereldtuinen, dieren spotten in de dierentuin en genieten van de leukste attracties.

De wereldtuinen

Wie zegt dat je duizenden kilometers moet rijden om de Italiaanse, Japanse en Portugese sfeer te proeven. In deze wereldtuinen is architectuur van verschillende landen nagemaakt. Zo staat er een Toscaanse villa, helemaal in de traditionele Italiaanse stijl, is er een stukje van de Great Wall of China nagemaakt en zie je de Marokkaanse Blue Garden of Majorelle, ook landen als China, Spanje, Australië, Engeland en Oostenrijk zijn ze bij Mondo Verde zeker niet vergeten. Alles helemaal in de traditionele stijl van het land. 

Voel niet alleen de sfeer van de verschillende landen, maar ook de warmte van de woestijn en een tropisch paradijs. Of droom helemaal weg in het Foliesbos vol fantasie en mythologie.

Lees ook: Irrland, het themapark met wel 90 verschillende attracties

De dierentuin

Naast de mooie tuinen is er een dierentuin waar je allerlei dieren kunt zien. Ontmoet Afrikaanse leeuwen, alpaca’s, flamingo’s, zwarte panters en vele soorten vogels. Leer meer over hoe ze eruit zien, waar ze normaal gesproken leven en wat ze eten. Wie weet kom je hier je nieuwe favoriete dier wel tegen.

Attracties

Aan waterpret zeker geen tekort, want Mondo Verde heeft vele attracties. Splash vanuit grote hoogte zo het water in met de El Niño of de Zeeman & Piraat, trotseer een grote waterplas in gevecht tegen de piraten bij de Piratenplons en beweeg heen en weer over de ruwe zee op De Parel. Of krijg het gevoel dat je vliegt in de Mondo Volare en de Sky Dive. 

Lees ook: Met de kids naar Monkey Town? Dit wil je als ouder weten

Entreetickets

In de zomerperiode (vanaf 25 maart) is het familiepark dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Een ticket kost maar 18,50 euro voor kinderen en 25 euro voor volwassenen. Voor een parkeerplaats betaal je 8,50 euro. 

Mondo Verde, het park voor jong en oud, waar voor ieder wat wils is. Wanneer kom jij een dagje op bezoek?

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.