Met de kids naar Monkey Town? Dit wil je als ouder weten

29.02.2024 12:33
binnenspeeltuinen-utrecht

Misschien ben je er al weleens geweest of heb je je kind hierover horen praten. Monkey town, het indoor speelparadijs waar je kind zich een dag lang helemaal kan uitleven. Je vindt ze overal in Nederland.

Monkey Town is een binnenspeeltuin met vele leuke attracties en speeltoestellen. Er zijn glijbanen, ballenbakken, kindertrampolines, voetbalkooien, lasergame arena’s en kinder escape rooms. Daarnaast is er een peuterzone voor kinderen tot vier jaar, waardoor zelfs de jongsten hier veel plezier kunnen beleven. Perfect voor kinderen tussen de één en tien jaar oud.

Entreetickets

Monkey Town is zeven dagen per week geopend en heeft vestigingen door het hele land, dus ver rijden is zeker niet nodig. Je kind kan hier lekker spelen, terwijl jij in de horecagelegenheid je kind kunt zien en even tot rust kan komen. Er zijn altijd genoeg parkeerplekken beschikbaar en er is gratis WiFi.

De entreetickets kosten maar 9,95 euro en je betaalt alleen voor de kinderen. Met peuters kun je nog goedkoper uit zijn als je gebruik maakt van het peutertarief. Dit tarief is geldig van maandag tot en met vrijdag bij binnenkomst vóór 11.30 uur en speciaal voor peuters van 1 t/m 3 jaar. Schoolvakanties en feestdagen zijn uitgesloten., deze tickets kosten maar 5,50 euro. Baby’s tot 1 jaar zijn gratis.

Een kinderfeestje

Is je kind jarig? Monkey Town biedt allerlei arrangementen voor kinderfeestjes, zoals ‘Monkey Party’ en ‘Monkey Party Deluxe’. Je krijgt naast een dag lang spelen ook feestelijk versierde tafels, onbeperkt limonade in een Oehliecup en een frietje na afloop.

Lees ook: 29x leuke binnenspeeltuinen voor kinderen

Nog meer leuke activiteiten in Delft

In Delft (Delfgauw) is zelfs nog meer te doen dan op de meeste andere vestigingen. De peuterzone is nog meer uitgebreid. Niet alleen kan je kind er klimmen, glijden en spelen met ballen, ook hebben ze nu de mogelijkheid om hun eigen fantasiespel te bedenken op een houten schip met verrekijkers en een ballenvat-waterval. Oudere kinderen kunnen lekker rondfietsen op de fietsjes, rondzwieren op rolschaatsen, racen op de Kids Cars, springen op het luchtkussen en lekker hun creativiteit uiten tijdens het bouwen van de mooiste knikkerbanen.

Monkey Town versus Ballorig

Monkey Town heeft maar liefst 48 vestigingen, Ballorig heeft er eentje meer: 49. Alleen in Amsterdam zijn al drie Monkey Town-vestigingen te vinden. Ook zijn er in Monkey Town zoveel verschillende activiteiten te doen, dat je kind zich geen moment zal vervelen.

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.