In samenwerking met Kek Mama

Laat je betoveren: in dit themapark wanen kinderen (én ouders) zich in een magische wereld

10.07.2023 10:57

Het ene moment stap je met je boeltje de auto uit, het volgende moment waan je je in een magische wereld waar het doodgewoon is om te kunnen toveren, oog in oog te staan met lollige Dwervels en door de poort te lopen bij de oude Grieken. En dan staat themapark Toverland ook nog bomvol spectaculaire attracties voor jong en oud.

Als dát geen magisch (zomervakantie)uitje wordt. Daarom: zes redenen om met je kind naar Toverland te gaan.

1. Je kijkt je ogen uit in zes verschillende werelden
Van middeleeuwste sferen en magische valleien tot een kleurrijk havenstadje: in Toverland begeef je je in zes verschillende werelden met attracties in bijpassend thema.  Van stoer en mysterieus tot dromerig en avontuurlijk. Hierdoor kijk je de hele dag je ogen uit en is geen moment hetzelfde. Zie bijvoorbeeld hoe tovenaar Merlijn tot leven komt, laat je verrassen door een kleurrijk waterballet of trek je lederhose aan en beleef Oostenrijkse avonturen.

2. Er zijn vier nieuwe attracties
Toverland is de afgelopen tijd niet druk geweest met één, maar met vier nieuwe attracties. En het mooie: vanaf juli zijn ze allemaal geopend. In de vliegtuigmolen Pixarus leer je vliegen. Letterlijk, want je bepaalt zelf hoe vaak je over de kop gaat. Of ga voor de Dragonwatch, een vrijevaltoren voor de hele familie die je meevoert naar 20 meter hoogte. Ook leuk: de Garden Tour, waar bezige bijen een tour geven door de kruidentuin van Merlijn. Voor de kleintjes is het park aangevuld met Jumping Juna, een draaimolen met kleurrijke verrassingen.

3. Je hebt een Baby Switch
Ben je met je gezin in Toverland en kan niet iedereen in een attractie omdat iemand bij de jongste moet blijven? Dankzij de Baby Switch sta je nooit dubbel te wachten. Zo werkt het: één persoon van het gezelschap bezoekt de attractie via de ingang, de ander via de mindervaliden-ingang. Hierna wissel je en kun je zonder dubbel te wachten de attractie bezoeken. Praktischer krijg je het niet.  

4. De parkshow wil je niet missen
Een dag in Toverland is niet compleet zonder één van de parkshows. Welke je écht niet mag missen? Aqua Bellatores, waar je met open mond kijkt naar een stortvloed aan stunts en tienduizend liter water. Voor de jongsten is de meezingshow ‘Toos & Morrel gaan op vakantie’ een hit.

5. Toverland is perfect op een warme zomerdag
Met twee wildwaterbanen en ook nog zes (!) avontuurlijke waterspeeltuinen zorgt het themapark voor een goede portie waterpret tijdens de warmste dagen van het jaar. Tip: neem een schoon setje kleding mee.

6. Je kunt slapen naast een achtbaan
Blijven slapen in de achtertuin van Toverland en ontwaken met achtbaan Troy als uitzicht? Ook dat kan gewoon tijdens het Pop-Up Summer Camp van 7 juli t/m 27 augustus 2023. Neem je eigen tent, caravan of camper mee of reserveer één van de ingerichte Toverland-tenten en blijf slapen. Ideaal als je na een dag in het park nog niet uitgekeken bent. En we kunnen je verzekeren: die kans is groot

Laat je onderdompelen in de zes werelden en ontdek de magie van Toverland.