Kind bij de oppas? Dit is dé plek om te ontspannen

25.06.2019 08:13
strandtent_ajuma_in_zandvoort

Kind bij opa en oma, hoog tijd voor wat ontspanning. En waar relax je met dit weer beter dan in een strandtent met een fantastisch interieur én heerlijke menukaart? Ajuma op het Zandvoortse strand heeft het allemaal.

Van Thom Kha Kai tot spekkoek

Zodra je bij Ajuma binnenstapt waan je je in een stijlvolle strandtent zoals je die op Bali hebt, maar dan gewoon in eigen land. En, niet onbelangrijk: het menu (volledig geïnspireerd op de Aziatische keuken) is er een om je vingers bij af te likken. Van Thom Kha Kai tot spekkoek als toetje: hier vind je zeker iets wat je lekker vindt. En dan ziet het er allemaal ook nog hartstikke mooi uit op je bord. Blijven slapen? Zelfs dát kan. Direct aan het paviljoen zijn drie strandkamers gebouwd in samenwerking met vtwonen – stap je ’s ochtends gelijk met je voeten in het zand.

 

Beach office

Overigens is Ajuma ook voor een vergadering, brainstorm, workshop of informatiebijeenkomst ideaal. In de beach office met eigen terras en veranda kun je vanaf 4 tot 60 personen in alle rust zitten. Amsterdam beach (Zandvoort) is makkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer (trein en bus). Parkeren kan direct aan de boulevard, en vanaf het treinstation van Zandvoort is het ongeveer 10 minuten open.

 

Goed, we horen je denken: kom maar door met die mooie plaatjes. Alsjeblieft: 

 

 

 

 

 

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >