Hier vind je de leukste kabouterpaden van Zuid-Holland

04.12.2019 22:24
kabouterpaden-zuid-holland

Het strand van Scheveningen, de molens van Kinderdijk en de bloemenvelden in de Keukenhof: Zuid-Holland heeft bezienswaardigheden genoeg, maar ook de kabouterpaden in deze provincie zijn zeker de moeite waard.

Bentwoud

Door de bossen van het Bentwoud kronkelt voor de allerkleinsten een Kabouterpad. Bij het restaurant nabij de start van de route, ligt een gevulde kaboutertas en een puntmuts klaar. En natuurlijk het grote Staatsbosbeheer Kabouterboek, met opdrachten voor op de route.

 

Hollands Duin

Startpunt? Cafetaria Hoogies. Vanaf hier loop jullie een route van 500 tot 1500 terwijl kabouters laten zien waar jullie heen moeten. Je krijgt een knapzak mee, wat lekkers en ook honden mogen (indien aangelijnd) meelopen

 

Lees ook
15 tips (en meer) voor een dagje Rotterdam met kinderen >

 

Kabouterpad Hoeksewaard

Dit is een wandelpad voor kinderen vanaf 2 jaar. Bij aanvang krijgen jullie een puntmuts mee én vijftien opdrachtkaarten. Leuk: na afloop krijgt je kind een cadeautje.

 

Plaswijckpark

Van verschillende speeltuin tot een minidierentuin: hier is je kind de hele dag zoet, maar sla vooral het kabouterpad niet over. Hoeveel kabouters weet jij te spotten?

 

 

De beste berichten van Kek Mama in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief >