Goedkoop naar Londen? Bekijk deze budgethotels in de stad

13.11.2018 16:34
londen-budgethotels-in-de-stad

Juist rond de feestdagen is het heerlijk om naar Londen te gaan. Maar waar kun je op besparen als je al je kerstinkopen in deze fantastische stad doet? Simpel: op het hotel – bekijk dit lijstje maar.

Qbic Hotel

Dit is een van de groenste hotels in Londen, waar werkelijk alles gerecycled wordt en alles is gericht op duurzaam of eco-minded leven. Er zijn zonnepanelen op het dak en in de gratis toiletartikelen zitten geen chemische stoffen. Daarnaast is het hotel ook serieus chic, met een waanzinnig stijlvolle lounge en verrassend grote kamers die gedecoreerd zijn met ornamenten van over de hele wereld. Ook fijn: je kunt hier vroeg inchecken, laat uitchecken en gratis fietsen huren.

 

Point A Hotels

Hoewel je bij Point A Hotels geen vijfsterren luxe hoeft te verwachten (voor tv, handdoeken en wifi betaal je extra), kun je hier wel terecht voor extreem comfortabele bedden, fantastisch uitzicht vanaf de bovenste verdieping en een modern en stijlvol interieur. Er zijn geen restaurants of bars, maar de centrale locatie zorgt ervoor dat je genoeg alternatieven in de omgeving hebt. Daarnaast zit je dicht bij de metrostations, zodat je mobiel genoeg bent om Londen te ontdekken.

 

Lees ook
10x waarom Londen geweldig is met kinderen >

 

Clink Hostel 261

Dit stijlvolle hostel heeft een gevarieerd programma aan evenementen voor soloreizigers, of reizigers die snel verveeld raken. Lokale kunstenaars of muzikanten kunnen hier gratis overnachten in ruil voor een expositie van hun werk of een muziekoptreden en daarnaast worden er regelmatig filmavonden gehouden. Hoewel de slaapzalen van Clink Hostel 261 wat aan de kleine kant zijn, creëren de felle kleuren en grote ramen weer veel ruimte. De gemeenschappelijke ruimten zijn daarnaast voorzien van gigantische televisieschermen en videogames. Wie wil kan trouwens ook een privé-kamer boeken.

 

Trusted House-sitters

Het is misschien wel de allergoedkoopste en leukste optie van allemaal, wanneer je je opgeeft als Trusted House-sitter. Voor €8 * per maand registreer je je via de website zodat potentiële huiseigenaren jou kunnen vinden als ze iemand nodig hebben die op hun huis en dier past. Je geeft de planten water, zorgt voor de kat of laat de hond uit voor een weekend, een paar weken of zelfs maanden. Zonder dat je de huur hoeft te betalen.

Meer budgethotels in Londen vind je hier, op skyscanner.nl

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >