Ga naar het geweldig leuke Vlieland – en krijg nog een vette korting ook

24.04.2019 08:04
Vlieland met korting

Zeehonden spotten tijdens de overtocht en eindeloos spelen op het brede strand: op Vlieland is het een feest. Ben je nog niet aan de schoolvakanties gebonden, grijp dan je kans met deze aanbieding.

Schelpen zoeken op het strand, fietsen huren, op een terras zitten of lekker eten: op Vlieland hoef je niet zoveel om het leuk te hebben. In de vroege zomer is het op de Wadden vaak al mooi weer, maar ook in september/oktober heb je volop kans op zon. En dan is het lekker rustig op Vlieland. Als je nu een verblijf boekt, krijg je korting op de overtocht, speciale Kek Mama kortingsvouchers en een gratis boek.
 

Hoe werkt het?

  • Boek een huisje, hotel of camping via vlieland.site/kekmama met code Kek0562. Je kunt een weekend, week of midweek boeken.
  • De reisperiode is van 1 juni t/m 5 juli 2019 en van 2 september t/m 31 oktober 2019.
     

Wat krijg je?

  • Kek Mama-kortingsvouchers voor horeca en activiteiten op Vlieland t.w.v. minimaal 100 euro.
  • 20% korting op de overtocht met rederij Doeksen (wacht met reserveren van het bootticket op de kortingscode die je na betaling van het verblijf wordt toegestuurd).
  • Het boek van ‘Vliemeisje’. In dit boekje, dat is geschreven door een eilandbewoonster, vind je niet alleen heel veel leuke Vlieland-tips, maar lees je ook manieren om je verblijf vast te leggen. Van uitleg over fotografe tot een snelcursus bloemen drogen. (Zolang de voorraad strekt.)
     

GA NAAR VLIELAND.SITE/KEKMAMA

 

Leuke dingen om te doen op Vlieland:

Eten

Verse kibbeling
Lang was Het Badhuys de enige strandtent van het eiland. Fijn kindermenu en ze hebben er zalige kibbeling.
badhuys.com

Mensen kijken
Bij Badhotel Bruin lunchen we vaak of drinken we koffie. Je kunt er heerlijk mensen spotten terwijl de kinderen in de speelkamer spelen.
badhotelbruin.nl

Lekker zoet
Ontbijten doe je bij Leut. Ze hebben er verrukkelijk taarten en lekkernijen – en veel is er biologisch.
leutvlieland.nl

Doen

In de verte
Natuurlijk: de vuurtoren bekijken én beklimmen! Je hebt zo’n gaaf uitzicht en je ziet hoe klein het eiland is.

Pitstop
Een lange fietstocht maken en dan lunchen bij het Posthuys. Speeltuintje erbij, niks meer aan doen.
posthuysvlieland.nl

Aaibare roggen
Op een regenachtige dag is een bezoek aan Waddencentrum de Noordwester een aanrader. Je kan er roggen aaien, een 15 meter lang skelet van een potvis bekijken, de jutterszolder bezoeken en nog veel meer. Koop hier ook het boekje voor de Kabouterspeurtocht in het bos of boek een andere leuke excursie.
denoordwester.nl

Naar de Sahara
Het reddingshuisje bekijken waar je alleen met de Vliehors Expres kunt komen. Deze tour over de zandplaat is geweldig, maar niet zo geschikt voor de allerkleinsten.
vliehorsexpres.nl

Slapen

Eigen honk
Even eilandbewoner voelen met eigen huis op Vlieland. Zowel in het dorp als in de duinen liggen heerlijke gezinshuizen. Waar je ook boekt, je bent altijd binnen 5 minuten fietsen bij de Waddenzee, Noordzee of duinen. Er is veel aanbod, op deze site zoek en boek je heel eenvoudig.
op-vlieland.nl

Fijne plek
Leuke familieappartementen vind je bij Vlierijck. Er is een goed zwembad en een lekker restaurant.
vlierijck.nl

Snel boeken
Camping Stortemelk mag uiteraard niet ontbreken. Je kan er ook tenthuisjes in de bossen en duinen huren. Erg populair, dus je moet op tijd reserveren.
stortemelk.nl

Direct het wad op
Badhotel Bruin ligt midden in de Dorpsstraat en heeft fijne familiekamers. Vanuit het hotel loop je direct het wad op – wel met gids uiteraard.
badhotelbruin.nl

Op Vlieland.site/kekmama vind je een link naar alle fijne verblijven op Vlieland en vind je de voorwaarden voor de actie.

 

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >