Erop uit tip: Safari in Brabant

08.08.2017 14:57

Een weekendje ‘Afrika’? Dat kan, gewoon in eigen land. 

101 dingen te doen
Grandioos dat je met je kinderen oog in oog komt te staan met een leeuw! Of een van de andere 1400 wilde dieren in Beekse Bergen. Er valt van alles te beleven. Zo vermaakt je kroost zich urenlang op de adventure trails en in de speeltuinen. En hoe leuk is het om je tijdens een bussafari te laten rondrijden, terwijl de kinderen onderweg van alles leren over exotische diersoorten?

Ga mee op reis

Egemen (7) en Ela (5) gaan samen met hun ouders, Kemal (38) en Nilufer (35) overnachten in het rangercamp.  Als de avond valt, maken zij zich op voor een spannende wandeling samen met een ranger en bekijken ze hoe de dieren erbij liggen. Kijk mee met deze eerste aflevering tijdens hun avontuur in Beekse Bergen.

In Beekse Bergen kun je met zijn allen op safari. Zelf rijden met de auto langs de vernieuwde autoroute of in de safaribus stappen en van de rangers leren over het dierenrijk of pak de boot voor een mooie route langs de dieren in het wild. Ook kun je natuurlijk zelf het park verkennen en talloze wilde dieren spotten. Voor kinderen zijn langs de wandelroutes spannende extra’s bedacht zoals adventure trails, speeltuintjes, en nog veel meer. In het safaripark verblijven wilde dieren, die allemaal te bewonderen zijn in hun prachtige verblijven en grote savannes, waar ze vrij kunnen bewegen.

Ook met het gezin naar Beekse Bergen? Koop hier online dagtickets met korting tot € 7,50.

En het hoeft niet bij één dag te blijven: boek een overnachting in een gezellige jungalow of stoere safaritent via beeksebergen.nl/overnachten. Vanaf voorjaar 2018 gaat het avontuur ’s nachts gewoon door. Dan is het ook mogelijk om tussen de dieren in een Afrikaanse lodge te slapen, waar de dieren op slechts 15 meter afstand lopen.