Dit zijn de meest unieke hotels ter wereld

01.10.2019 11:40
unieke-hotels-wereld

Van ijshotel en woestijnresort tot enorme hond. Zodra je deze bijzondere overnachtingsadressen ziet, zit je al in het vliegtuig.

Wie belt de oppas?

 

Treehotel, Zweden

In Zweden vind je UFO’s en deze hypermoderne kubus van het Treehotel middenin de wildernis, verborgen tussen de bomen. Door de compleet glazen buitenkant gaat de hotelkamer volledig op in het groene bos wat het vinden van dit hotel al een avontuur op zich maakt. Treehotel biedt een unieke hotelervaring met boomkamers hoog in de bomen omgeven door stilte van ongerepte natuur. Omdat het nogal afgelegen ligt, kunt je er zelfs landen per (privé)helikopter.

 

Dog Bark Park Inn, Verenigde Staten

Altijd al eens in een hond willen verblijven? Dat kan. The Dog Bark Park Inn is een bed en breakfast in het mooie Amerikaanse Cottonwood, Idaho. Je slaapt in de buik van twee levensgrote beagles. Huisdieren zijn hier uiteraard welkom. Geinig en over the top, maar verrassend leuk. 

 

Lees ook
Je kind in de hotelkamer laten als jullie gaan eten: doen of niet? >

 

Icehotel Sweden, Zweden

Ieder jaar verrijst het prachtige Icehotel Sweden in Jukkasjärvi, 200 kilometer ten noorden van de Noordpoolcirkel opnieuw. Het wordt altijd gebouwd van de late novembersneeuw en deze, inmiddels legendarische, Zweedse overnachtingsplek bestaat echt volledig uit ijs. 

 

Hotel CasAnus, België

Dit hotel in de vorm van een enorme darm is ontworpen door de Nederlandse kunstenaar Joep Van Lieshout. Klinkt niet heel aantrekkelijk? Eenmaal binnen zal je verrast worden door een mooie kamer met badkamer en een opvallend comfortabel geheel. Plus: je slaapt in een echt kunstwerk waarvan er maar een is op de hele wereld.

 

Amangiri, Verenigde Staten

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sky Above, Earth Below, Peace Within.⁠ ⁠ #Amangiri #AmanResorts #InternationalPeaceDay⁠

Een bericht gedeeld door Amangiri (@amangiri) op

Dit super-de-luxe hotel, weggestopt tussen de heuvels van het Amerikaanse Utah is letterlijk uitgehouwen in de rotsen. Menig celeb is hier al gespot en ook BN’ers weten deze plek te vinden. Tip: Amangiri heeft een van de top spa’s in de Verenigde Staten, dus verwen jezelf op en top als je hier eenmaal verblijft.

 

Huilo Huilo Montaña Mágica, Chili

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Llego Septiembre ?? y se vienen varios días festivos ? . Que harán ustedes en estos días? Nosotros queremos irnos de camping para iniciar la temporada ? . Como este mes es de mucho gasto les voy a dar un dato que les va a venir de maravilla ?. . . ? @mama.outdoor . . Ustedes sabían que existe un programa de descuento para todos los afiliados en AFP (en cualquiera) aún si no están cotizando en este momento. Y que pueden obtener grandes descuentos en muchos servicios como viajes, hoteles, tiendas, gastronomía, educación, salud, bienestar, entretención, entre otros ? @misbeneficiosafp sigan esta cuenta para que estén al tanto de los descuentos ? . . #montañamagica #regiondelosrios #surdechile ##highlightscl #trekkingchile #trekkingchile_turismo #turismochile #travelchile #visitchile #chileestuyo #thisischile #chiletravel #chile_shots #marcachile #recorriendochile #natgeochile #yoamoviajarporchile #paisajesdechile #cordilleradelosandes #viajeporchile #chile_bloggers #paisajesnaturales #chile_360 #achilepoh #chilelindo #chile_natural #chile_a_pie #chilegram #lugaresquehablan #chilefotos

Een bericht gedeeld door Trekking Chile (@trekkingchile_turismo) op

‘Eén met de natuur’ past hier als een handschoen. Huilo Huilo Montaña Magica lodge is een betoverend mooi hotel met kamers die in een soort berg met waterval verstopt zitten. Midden in het Huilo Huilo natuurreservaat in Los Rios, in het zuiden van Chili. Ooit een geheime plek voor vrienden die hier kwamen om te jagen en te vissen, nu een intiem hotel waar je met een beetje geluk een kamer bemachtigt voor een heel bijzondere overnachting.

 

Crane Hotel Amsterdam, Nederland

Een luxe suite op grote hoogte, in een hijskraan? Daarvoor ga je naar de NSDM-werf in Amsterdam-Noord om uit te komen bij het Crane Hotel Faralda. Kies uit drie suites met super uitzicht op het IJ en Amsterdam en als bubbelbonus tref je een jacuzzi op het bovenste etage.

Bron: Skyscanner

 

Meer Kek Mama? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg elke week het laatste nieuws, persoonlijke verhalen, fijne (uit)tips en grappige fotoseries zoals deze in je mailbox >