Dit zijn de leukste binnenspeeltuinen in Zuid-Holland

29.08.2019 22:44
leukste-binnenspeeltuinen-zuid-holland

Rennen, glijden, klimmen en klauteren: neem je kind mee naar een van deze binnenspeeltuinen in Zuid-Holland en hij is de hele dag zoet.

De Beestenboel – Vlaardingen

Wie met z’n kind naar een speelparadijs wilt maar niet houdt van groot en massaal, is bij De Beestenboel aan het juiste adres. Het is er mooi overzichtelijk, schoon, gezellig en ze schenken de lekkerste (luxe) koffie.

 

Monkey Town – door heel Nederland

De jeugd kan lekker ravotten en voor jou is er WiFi en – voor de lekkere trek – een uitgebreide menukaart waar je je aan kunt vergapen. Neem het ervan, want je kind zie je toch een paar uur niet. Bekijk de website voor alle locaties.

 

Plaswijckpark – Rotterdam

Plaswijckpark is een buitenspeeltuin, binnenspeeltuin, park, theater en dierentuin in één. Goed voor een hele dag plezier, dus.

 

Lees ook
7x de leukste binnenspeeltuinen in Gelderland >

 

Avontura – Oud-Beijerland, Rotterdam en Barendrecht

Of je kind nu wil schieten met ballenkanonnen of als een coureur in een elektrische auto wil rijden, in Avontura kan het. Ook leuk: de extra hoge trampolines, de showglider en de donkere glijbaan.

 

Ballorig – door heel Nederland

Ballorig is het eerste indoor speelparadijs van Nederland (Ballorig bestaat sinds 1996). Kinderen van 0 t/m 12 jaar kunnen in 41 vestigingen terecht voor fijn dagje uit. Ouders en begeleiders betalen geen entree. Bekijk de website voor alle locaties.

 

Zuiderparadijs – Den Haag

Vooral leuk voor kinderen die van auto’s houden, want hier vind je de allergrootste kids indoor ( slow motion) racebaan. Kan je kind lekker scheuren terwijl jij aan de leestafel eindelijk tijd hebt voor een boek.

 

Meer uittips? Volg Kek Mama op Facebook >