Dit zijn de leukste binnenspeeltuinen van de provincie Utrecht

31.10.2019 23:24
binnenspeeltuinen-utrecht

Je kind slingert aan de touwen en kruipt door tunnels, jij kan eindelijk je koffie drinken zónder gestoord te worden. Toegegeven: een binnenspeeltuin bezoeken is win-win. Hieronder vind je de leukste in Utrecht.

Ballorig

Een binnenspeeltuin waar je het hele jaar door kan klimmen, rennen, klauteren en springen? Dan ben je bij Ballorig (het eerste indoor speelparadijs van Nederland) op de juiste plek. Ouders en begeleiders betalen geen entree en dan heb je ook nog in zowat elke stad een locatie.

 

KidZcity

Van safaritrein tot klimdoolhof en van botsauto’s tot lasergames: deze gigantische binnenspeeltuin (5.000 m2) is leuk voor jong en oud. Oh, en je mag je eigen eten en drinken meenemen. Wel zo fijn.

 

Lees ook
Na deze indoor trampolineparken is je kind compleet uitgeteld >

 

Pretfabriek – Woerden

Niet alleen kunnen kinderen hier met tig speeltoestellen hun lol op, ook aan de ouders is gedacht. Neem bijvoorbeeld plaats aan de grote leestafel of in het restaurant waar je rustig (maar toch in de buurt van je kinderen) je koffie kunt drinken.

 

Play-in

Voor de allerkleinsten is er meer dan genoeg vertier (in onder water-thema). Glij bijvoorbeeld door de haaienbek, speel tussen de vissen en beklim de onderwatervulkaan. Ben je klaar in de speelzaal en 7 jaar of ouder? Sla dan ook de mega-trampolinehal van meer dan 3000m2 niet over.

 

Monkey Town – Maarssen

De jeugd kan lekker ravotten en voor jou is er WiFi en – voor de lekkere trek – een uitgebreide menukaart waar je je aan kunt vergapen. Neem het ervan, want je kind zie je toch een paar uur niet. Bekijk de website voor alle locaties.

 

 

Meer Kek Mama? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg elke week het laatste nieuws, persoonlijke verhalen, fijne (uit)tips en grappige fotoseries in je mailbox >