In samenwerking met Kek Mama

Dit wil je winnen: een weekend vol verrassingen met het hele gezin

19.06.2023 09:00

Wil jij het ultieme vakantiegevoel beleven zónder gesjouw met koffers, drukte op het vliegveld en incheck-stress? Dan hebben we wat moois voor je: Kek Mama mag maar liefst vijf gezinnen blij maken met een onvergetelijk verblijf in EuroParcs Kaatsheuvel t.w.v. € 447. 

Echt, hier gaat jouw kroost nog lang over napraten. Want of je nu op zoek bent naar een actieve vakantie of wil genieten van de natuur; iedere vakantie met EuroParcs is uniek.

Sprookjesachtig

Bovendien is EuroParcs Kaatsheuvel niet zomaar een vakantiepark. Het ligt in een sprookjesachtige omgeving met bossen, heidevelden en de imposante zandverstuivingen van Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen. Er is een binnen- én buitenzwembad, een kabouterroute, indoor speeltuin, minigolf, fietsverhuur, animatie en een ruime keuze aan eetgelegenheden. Kortom: kinderen zijn hier niet weg te slaan. En zeg nu zelf, een blij kind is een blije ouder. 

In het weekend van 6 t/m 8 oktober (2 nachtjes!) vindt het EuroParcs x Mama-event plaats, waar jij en je gezin (max 4 personen) bij aanwezig kunnen zijn! Heb je dit weekend nog vrij en heb je zin in een heleboel verrassingen? Lees dan snel verder.

Winnen

Let op: deze winactie is gesloten. Op de hoogte blijven van volgende EuroParcs-acties? Klik dan hier. Kun je niet wachten op de uitslag? Bekijk dan alvast EuroParcs Kaatsheuvel en ontdek jouw verblijf. Jouw ideale familievakantie vind je bij EuroParcs!

De winnaars krijgen vóór 31 juli bericht via de mail.