Dít is waarom je in het vernieuwde Disneyland Hotel wil logeren

17.02.2024 10:56
Disneyland Hotel Bron: Disneyland Paris

Welk kind droomt er niet van om wakker te worden in het Disneyland Hotel, vlakbij de ingang van het pretpark. Maar ehm… vergeet het woord kind. Jij als moeder vindt dit ook geweldig. En dit is waarom.

Het Disneyland Hotel was maar liefst twee jaar in stof gehuld voor een gigantische verbouwing en die stelt niet teleur. Stond dit hotel inclusief bezoek aan het park nog niet op de wishlist van jou en je gezin?

Waarom je in het vernieuwde Disneyland Hotel wil slapen

Na het lezen van dit artikel denk je daar anders over.

1. Ogen te kort 

Het hotel viert de koninklijke Disney verhalen en dat is meteen duidelijk zodra je de imposante lobby instapt. Je wordt welkom geheten door de Royal Greeter. Vervolgens valt de immense kroonluchter meteen op. In het kristalwerk is het iconische kasteel van Doornroosje verwerkt. Oké, het is duidelijk. Hier zijn geen halve maatregelen genomen.

2. Het zijn de kleine dingen

Aan elk detail is gedacht in het hotel met 487 kamers en suites. Je vindt Disney elementen in het tapijt, in het behang en in de schilderijen op de muur. Van Sneeuwwitje (1937) tot Wish (2023), er zijn 133 personages uit 24 koninklijke Disney/Pixar-verhalen vertegenwoordigd in het hotel. 

3. Slapen als een (Doorn)roosje

Van een kussenmenu, tot de zachtste badlakens en van een goedgevulde minibar tot koninklijke bedden. Je stapt je hotelkamer binnen en waant je in een droom. Slapen als een roosje was nog nooit zo makkelijk.

4. Dromen komen uit

Omgetoverd worden tot prins of prinses. Een droom voor bijna ieder kind. Bij de Royal Dream wordt je kind compleet ondergedompeld in prins- of prinsessenstijl. Een compleet kostuum, inclusief schoenen, satijnen handschoenen en kroon of zwaard, prachtig haar, nail art en make-up. Wacht even, dit wil je zelf ook wel! Als kers op de taart krijgt je kind een professionele fotoshoot. 

5. Afvinken maar

Waar je in het park soms heel lang in de rij moet staan om een foto te maken met je favo Disney figuur, lopen ze hier ‘los’ rond. Klaar om jou en je kind een dikke knuffel of high five te geven en natuurlijk samen een kiekje te maken.

6. Next level magie

Wil je jouw gezin helemaal verrassen? Boek dan een kamer in de Castle Club. Een hotel ín het hotel. Met eigen check-in, exclusief restaurant en ruime kamers waar de sprookjes nog meer tot leven komen. Denk aan een Doornroosje kamer waar haar jurk hangt die zelfs van kleur kan veranderen. Of de Frozen Royal Suite waar je middenin het ijspaleis van Elsa lijkt te staan compleet met glinsterende kroonluchter en stijlvolle witte piano. Dikke plus van de Castle Club: je ontbijt elke ochtend met de Disney prinsessen.

7. Tijd voor ontspanning

Na urenlang lopen in de Disneyparken kun je wel een beetje ontspanning gebruiken. En dat doe je in de spa op de begane grond. Een heerlijk zwembad voor jong en oud. Er zijn zelfs behandelingen te boeken. Tijd voor mama me-time! Psst… er is gratis kinderopvang in de Kids Club (max 2 uur). 

En daarnaast heb je als hotelgast elke dag recht op een uur extra magic time. Kun je nog voor het ontbijt alvast de Hyperspace Mountain pakken. 

Meer info over het Disneyland Hotel vind je hier.

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.