Deze zonbestemmingen zijn heerlijk in september

04.05.2017 12:00
zonbestemmingen-september

Ben je nog niet gebonden aan de schoolvakanties, dan is september een ideale maand om met je gezin de hort op te gaan: je betaalt je niet suf en geniet toch (in alle rust) van de zon.

 

Wij hebben de fijnste zonbestemmingen in september voor je op een rij gezet.

 

Turkije

De kans op neerslag is heel klein, de zon schijnt volop en toch is het er niet zo bloedjeheet als in juli/augustus. September is met een gemiddelde temperatuur van 28 tot 30 graden zonder twijfel de beste maand om naar Turkije te gaan. 
 

 

Algarve

Wil je niet alleen op een strandbed wegzweten, maar ook nog iets actiefs doen? Dan moet je in september in Portugal (de Algarve) zijn. Met een gemiddelde temperatuur van 25 graden en een lekkere bries is het daar heerlijk uit te houden.

 

Lees ook
Deze 9 vakantiebestemmingen in Europa zijn geweldig met kinderen >

 

 

Cyprus

Als het voor jou niet warm genoeg kan, dan is Cyprus een fijne bestemming. Je bent verzekerd van een felle zon (wat wil je met een gemiddelde temperatuur van 35 graden) en de kans op regen is nihil.
 

Egypte

Of ga naar Egypte: ook al zo’n kneiterwarme bestemming. De temperatuur kan oplopen naar 35/40 graden, maar door die lekkere all inclusive resorts met enorme zwembaden, houden jij en je kind het hoofd wel koel.
 

 

Sicilië

Het klimaat van dit Italiaanse eiland is heerlijk. Je voelt een goed windje en toch is het er gemiddeld nog 28 graden in september. Met een beetje pech kán het een dag bewolkt zijn, maar dan vermaakt je kind zich ongetwijfeld met het animatieteam van het hotel.
 

 

Costa del Sol

De kans dat je half Nederland op de Spaanse Costa’s tegenkomt is groot, maar het klimaat is wel fijn. Je weet zeker dat het in september niet regent en de gemiddelde temperatuur van 25/30 graden is prima uit te houden.