Deze vakantieparken in Nederland zijn een feest voor jouw gezin

06.09.2017 08:17
vakantieparken-Nederland-gezin

Op zoek naar een leuke accommodatie? Skyscanner vroeg bloggers van familytravelbloggers.nl om hun favoriete parken op een rij te zetten. Resultaat: dit inspirerende lijstje van vakantieparken voor gezinnen.

Landal Miggelenberg – Hoenderloo

In een mooi bos, op steenworp afstand van Nationale Park De Hoge Veluwe. Doordat de vrijstaande bungalows (inclusief glijbaan) zo ver uit elkaar staan, heb je het idee dat je de enige gast bent en zijn de dieren gemakkelijk te spotten: vogels, konijnen en eekhoorns scharrelen gezellig om je huis heen. 

 

Beerze Bulten – Beerze

Hier kunnen kinderen op het autovrije terrein naar hartelust spelen. Meer uitdagende klimtoestellen vind je bij het meertje en het overdekte speelparadijs en zwembad met glijbanen zorgen voor plezier bij slecht weer. Ook leuk: de show van Bultje, de mascotte van het vakantiepark.

 

Lees ook

Deze 9 vakantiebestemmingen in Europa zijn geweldig met kinderen >

 

Roompot Kustpark – Egmond aan Zee

's Zomers zandkastelen bouwen en 's winters uitwaaien met warme chocolademelk: is er een strand in de buurt, dan heb je verder niet veel nodig. En precies dat vind je bij Kustpark Egmond aan Zee. Een heerlijk eenvoudig bungalowpark in de duinen en op loopafstand van Egmond en het strand.

 

De Krim – Texel

Dit park (op het noordelijkste punt van Texel) is net een klein dorp met verschillende huisjes. En doordat er zo veel te doen is voor kinderen, heb je aan een weekend bijna niet genoeg. Zo is er een indoor speelparadijs en een grote buitenspeeltuin, een subtropisch zwembadparadijs, een speelhal, bowlingbanen, een manege en een outdoor klimparcours.

 

Dierenbos – Vinkel

Een ideale accommodatie voor de dierengek. Kinderen kunnen helpen met het verzorgen van pony’s, hertjes, zwijnen en geiten en je spot regelmatig een konijn. Het park heeft een eigen zwem- en speelvijver, een binnenbad en een natuurspeeltuin met terras ernaast. Extra mooi: als je boekt krijg je een Vakantiepas waarmee je gratis naar zeven leuke dagattracties kunt, waaronder Safaripark Beekse Bergen.

 

Meer kindvriendelijke accommodaties vind je hier.