Deze vakantieparken in Nederland zijn een feest voor jouw gezin

06.09.2017 08:17
vakantieparken-Nederland-gezin

Op zoek naar een leuke accommodatie in eigen land? Dit is het resultaat: een inspirerend lijstje van vakantieparken voor gezinnen.

Landal Miggelenberg – Hoenderloo

In een mooi bos, op steenworp afstand van Nationale Park De Hoge Veluwe. Doordat de vrijstaande bungalows (inclusief glijbaan) zo ver uit elkaar staan, heb je het idee dat je de enige gast bent en zijn de dieren gemakkelijk te spotten: vogels, konijnen en eekhoorns scharrelen gezellig om je huis heen.

Beerze Bulten – Beerze

Hier kunnen kinderen op het autovrije terrein naar hartelust spelen. Meer uitdagende klimtoestellen vind je bij het meertje en het overdekte speelparadijs en zwembad met glijbanen zorgen voor plezier bij slecht weer. Ook leuk: de show van Bultje, de mascotte van het vakantiepark.

Lees ook
Deze 9 vakantiebestemmingen in Europa zijn geweldig met kinderen >

 

Roompot Kustpark – Egmond aan Zee

’s Zomers zandkastelen bouwen en ’s winters uitwaaien met warme chocolademelk: is er een strand in de buurt, dan heb je verder niet veel nodig. En precies dat vind je bij Kustpark Egmond aan Zee. Een heerlijk eenvoudig bungalowpark in de duinen en op loopafstand van Egmond en het strand.

Center Parcs – Port Zélande

Een midweekje in deze gezellige gekleurde huisjes en je wilt niet meer naar je eigen huis. Met uitzicht vanaf je voordeur op de mooie haven aan het Grevelingenmeer, stap je vanaf je achterdeur zo het Noordzeestrand op! Zijn je kids echte waterratten? Dan kunnen ze hun lol op bij Port Zélande met alle stoere wateractiviteiten.

 

Dierenbos – Vinkel

Een ideale accommodatie voor de dierengek. Kinderen kunnen helpen met het verzorgen van pony’s, hertjes, zwijnen en geiten en je spot regelmatig een konijn. Het park heeft een eigen zwem- en speelvijver, een binnenbad en een natuurspeeltuin met terras ernaast. Extra mooi: als je boekt krijg je een Vakantiepas waarmee je gratis naar zeven leuke dagattracties kunt, waaronder Safaripark Beekse Bergen.