‘Bordspellen vergroten kans op succes’

09.11.2016 16:32
Beeld: Getty Beeld: Getty

Is jouw kind dol op bordspelletjes? Dan wordt-ie later vast en zeker succesvol in het bedrijfsleven. Als we dit artikel moeten geloven, tenminste. Hoe dan ook: een extra potje Ganzenborden kan natuurlijk geen kwaad. Ga dan meteen even naar Eindhoven, want daar vindt dit weekend het Spellenspektakel plaats.

Qua spelletjes zit je wel snor op het Spellenspektakel: op het Kidsplein kunnen jonge kinderen onder begeleiding spelen, knutselen en een toren bouwen van Minions. Oudere kinderen kunnen spelletjes doen op de beursvloer. En dan worden er ook nog leuke speltoernooien en workshops georganiseerd.

 

Spelen voor het goede doel

Daarnaast zet het Spellenspektakel zich ook in voor stichting Het Vergeten Kind in de vorm van een inzamelingsactie. Uitgevers van spelletjes én bezoekers kunnen spellen doneren. Die komen vervolgens terecht bij kinderen in opvanglocaties in de regio Eindhoven. Vinden wij een prachtig initiatief, zeker als je weet dat niet alle kinderen in Nederland de mogelijkheid hebben om thuis gezellig een spel te spelen.

Meer weten?

Kijk op spellenspektakel.nl