Bobbejaanland: Beleef ‘t plezantste land

21.03.2024 05:54
Bron: Bobbejaanland

In Nederland hebben we de leukste pretparken, maar ook over de grens valt heel wat te beleven. Heb je al gehoord van het Bobbejaanland? Dit pretpark in België heeft alles wat je kind nodig heeft om zich een dagje helemaal uit te leven.

Bobbejaanland is te vinden in het Belgische Kasterlee. Het park heeft door haar verschillende themagebieden voor ieder wat wils. Je begint je dag op het welkomsplein met een paar winkeltjes. Daarna kun je je uitleven in Land of Legends, Adventure Valley, Mystery Bay, Desperado City, Wondergarden en Kinderland. Allemaal met daarbij de leukste attracties.

Land of Legends

In Land of Legends help je de Guardian of Legends om de vier natuurelementen te bewaken, namelijk aarde, vuur, lucht en water. Hier vind je de hoogste en snelste achtbanen, zoals de Fury en de Typhoon. Ook vlieg je alle kanten op in de Sledge Hammer. Toch liever iets rustigers? Geniet van de boottocht of de Naiads Waters. 

Desperado City

Is je kind een echte Cowboy? Dan is Desperado City echt wat voor hem. Het is net of je in het wilde westen zit met daarbij de Speedy Bob, de achtbaan waar je razendsnel over de baan roetst. Of beleef waterpret als nooit tevoren door naar beneden te glijden op de Big Bang en beweeg mee over de golven van de El Rio.

Lees ook: Met de kids naar Monkey Town? Dit wil je als ouder weten

Mystery Bay

Mystery Bay, het meest mysterieuze gebied van Bobbejaanland. De vulkaan Terra Magma is het grote trekpunt voor echte avonturiers. Of stap aan boord van de Bob Express en glijdt over de golven van de Wild Water Slide.

Hoe oud moet mijn kind zijn?

Het park is het meest geschikt voor kinderen die al lang genoeg zijn om in veel attracties te mogen. Het park is daarom het meest geschikt voor kinderen die de lengte van één meter al wel bereikt hebben.

Entreetickets

Bobbejaanland is nu al dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur geopend, dus je kunt nu al op bezoek komen en vanaf 36,90 euro een ticket kopen. Online zijn de tickets nog goedkoper, dan betaal je maar 24,90 euro. Kinderen die kleiner zijn dan één meter mogen zelfs gratis naar binnen.

Kom jij binnenkort een dagje langs?

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.