Bestel híer tickets voor Familiepark Drievliet met superkorting

19.06.2020 23:59
korting-familiepark-drievliet

De pretparken mogen weer open, daarom een fijne actie speciaal voor alle Kek Mama-lezers: bestel nu tickets voor Familiepark Drievliet en krijg €10,50 korting!

Van gillen in achtbanen, glijden in boomstammen en luchtfietsen in de Tijdmachine tot heerlijk ontspannen rijden in het treintje: in Drievliet is er voor de kleintjes, grotere kinderen én ouders meer dan genoeg te beleven. En dan betaal je ook nog maar € 15 in plaats van € 25,50.

Profiteren van deze superkorting? Bestel dan snel je tickets, want op = op.

 

 

Drievliet zorgt er in tijden van Corona voor dat gasten onbezorgd kunnen genieten van hun bezoek aan het park. De medewerkers zijn herkenbaar en goed getraind en zetten zich in om jou op een veilige manier een leuke dag te bezorgen. Alle gasten wordt gevraagd om vooraf, bij aanschaf van je ticket via deze webshop, een dag te reserveren, zodat iedereen gegarandeerd genoeg ruimte heeft en de 1,5 meter afstand gewaarborgd kan worden. Ook wordt het aantal bezoekers, per dag, beperkt. In het park zijn overal desinfecterende middelen aanwezig voor gasten en medewerkers.

Hoe werkt het?

  1. Voor het bezoek aan Drievliet dien je 2 tickets te hebben; 1 x entreeticket en 1 x dagslotticket (met het dagslotticket reserveer je de dag dat je naar het park wilt komen).
  2. In het afrekenscherm selecteer je de dag van je geplande bezoek en het aantal tickets dat je wilt kopen. 
  3. Na aankoop ontvang je in jouw mailbox de entreeticket(s) én de dagsslotticket(s). 
  4. Het is dus NIET nodig om via Drievliet nogmaals een reservering te plaatsen voor de dag dat je wilt komen. 
  5. Uitzondering geldt voor kinderen tot 1 meter lengte. Zij hebben gratis toegang. Voor elk kindje tot 1 meter lengte reserveer je via Drievliet het dagslotticket.
  6. Neem tijdens je bezoek zowel je entreeticket(s) als je dagslotticket(s) mee.

Een reservering van de dag dat je het park wilt bezoeken (dagslotticket) is vanwege het COVID-19 protocol Veilig Samen Uit verplicht. Kinderen tot 100cm hebben gratis toegang, maar ook voor hen is een dagslotticket verplicht. De aanbieding geldt van 1 t/m 7 juli.