Dubbel genieten: dit zijn de beste deals voor een dagje weg met kinderen

19.05.2023 10:56

Lekker weer is altijd mooi meegenomen, helemaal als je de hort op gaat met het gezin. Alles is nu eenmaal leuker als de zon schijnt, toch? Om je op weg te helpen, hebben we de beste deals voor fijne uitjes in de buitenlucht verzameld.

Zo spot je wilde dieren in de dierentuin en kunnen echte avonturiers hun lol op in een pretpark. Ontdek de kortingsacties voor jouw favoriete uitje, zo geniet je dubbelop!

Hellendoorn korting – Hellendoorn

Hellendoorn, wie kent dit park niet? Voor het hele gezin is er genoeg vermaak. Van spetterende wildwaterbanen tot Dreumesland voor de kleinsten: je dag is zo voorbij!

Archeon korting – Alphen aan den Rijn

Even terug de tijd in bij Archeon! Ontdek hoe mensen vroeger leefden, doe een speurtocht of ga pijl- en boogschieten. Een bezoekje aan dit park is niet alleen leuk, maar ook nog eens superleerzaam.

Madurodam korting – Den Haag

Van mini-vliegtuigjes tot rondrijdende NS-treinen en de allerkleinste kermis van Nederland. In Madurodam kijk je je ogen uit! Naast de miniatuur ontdekkingsreis, kun je ook roetsjen van de kabelbaan en spelen met Nijntje in haar eigen speeltuintje.

Lees ook: De hort op: 13x leuke uitjes voor kinderen in de lente

Slagharen korting – Slagharen

Waan jezelf in de betoverende wereld van het Wilde Westen en ervaar de enorme snelheid van de Gold Rush achtbaan. Met meer dan 30 attracties is Slagharen voor iedereen een onvergetelijk avontuur.

Blijdorp korting – Rotterdam

dierentuin van Rotterdam! In het overdekte Oceanium wandel je over de zeebodem en loop je onder de haaien door. Zeg de giraffen gedag en klauter in de kinderjungle veertien meter omhoog.

Klimbos korting

Lekker klimmen door de bossen! Met de verschillende routes is er voor iedereen een geschikt pad te vinden. Als ouder kun je ook een kinderticket reserveren, zodat je samen met je kroost de hoogte in kan.

Apenheul korting – Apeldoorn

Ontdek jij de berberaap, bonobo of mantelmarin? In Apenheul is het goed zoeken en oppassen dat ze je crackertje niet uit je hand pikken. Kinderen t/m 2 jaar zijn gratis.

Viking Adventure Park korting – Ewijk

Altijd al een echte viking willen zijn? Kom naar het Viking Adventure Park en kruip in de huid van een echte viking. Maak je eigen zwaard, leer vuur maken, ga op ontdekkingstocht en bouw je eigen vlot. De avontuurlijke activiteiten die je hier kunt doen zijn geschikt voor kinderen van 2 t/m 10 jaar.

Keuzestress? Ontdek alle deals nog een keer op een rij: