Bas en Nicolette lanceren eigen vakantieboek: bestel ‘m hier

15.07.2021 11:47

Kek Mama’s gasthoofdredacteur Nicolette van Dam en partner Bas Smit hebben samen een vakantieboek gelanceerd. Het boek, Nederland heeft Alles, is het resultaat van de ontdekkingsreis die de twee afgelopen jaar met hun dochters maakten door Nederland.

Omdat reizen naar het buitenland vanwege de coronamaatregelen niet kon, ging het gezin op zoek naar mooie plekjes in eigen land. Via Instagram deelden ze tips met hun volgers en díe zijn nu gebundeld in dit boek.

‘Bijzondere plekken’

Nicolette en haar gezin hebben volop genoten van het (her)ontdekken van Nederland. “Samen met Bas en onze meiden hebben we veel tips van onze volgers kunnen bezoeken en zijn wij op een heleboel bijzondere plekken geweest”, zegt ze. “Als je dan zo door Nederland reist en ziet wat Nederland allemaal te bieden heeft dan besef je: Nederland heeft ècht alles. Als ondernemers vinden wij het heel erg belangrijk om de locals te supporten en de lezers van ons vakantieboek te laten zien wat de must-sees, must-do’s, must-eat en must-drinks zijn om te genieten in eigen land.”

Benieuwd naar het boek? Bestel ‘m hier