6x de mooiste stranden om te trouwen

29.01.2019 07:54
mooiste-stranden-trouwen

Jullie hebben bloedjes van kinderen en liepen fluitend de ‘kritieke jaren’ door, dus je vindt het hoog tijd om te trouwen. Moet je natuurlijk nog wel eerst gevraagd worden (of andersom), maar met deze prachtige huwelijksbestemmingen kom je alvast in de sfeer.

Fiji eilanden

Met meer dan 333 zonovergoten eilanden om uit te kiezen biedt Fiji meer dan genoeg keuze om het perfecte strandhuwelijk te organiseren. De vele luxueuze hotels van deze eilandstaat zijn daarbij de kers op jullie huwelijkstaart – ze regelen werkelijk alles voor je, van verfrissingen in de ochtend tot huwelijksgeloften bij zonsondergang.

 

Hawaii, Verenigde Staten

Hawaii is een absolute topbestemming als het om een huwelijk ver weg van huis gaat. Net zoals op Fiji heb je hier een groot eiland met glossy accommodaties. Wie liever iets meer privé en afgelegen wenst, moet het zoeken op Maui of Lanai.

 

Rarotonga, Cookeilanden

Het kleine juweel Rarotonga ligt idyllisch tussen de Cook Eilanden in het kristalheldere water in de Stille Oceaan. Deze huwelijksbestemming is perfect als je samen de liefde wilt vieren en je huwelijk zo intiem en privé mogelijk wilt houden.

 

Lees ook
Deze droomstranden hoef je met (bijna) niemand te delen >

 

Thailand

Als je graag in het buitenland in de echt verbonden wordt, zonder half werk af te leveren maar spreekwoordelijk het hele dorp uitnodigt, denk dan: Thailand. Niet alleen vind je bijzondere landschappen rond het Ang Thong Marine Park, je vrienden en familie plakken er eenvoudig een vakantie aan vast. Te combineren met andere Zuidoost-Aziatische landen zoals Vietnam, Laos, Cambodja en Myanmar.

 

Mauritius

Mauritius is de ster onder de trouw- en huwelijksreisbestemmingen. Het wemelt op het eiland van droomstranden met sfeervolle beachhuts en luxueuze hotels. Het eiland ligt ver weg, in de Indische Oceaan voor de Zuidoostkust van Afrika. Voor wie een luxe huwelijksreis zoekt.

 

Sri Lanka

Tropisch paradijs met ontelbare met palmen omzoomde stranden waar je op een heel bijzondere manier kunt trouwen. Ook hier een grote keuze aan hotels – van gunstig geprijsde tot verleidelijk luxueus met heerlijke huwelijkspakketten om voor jou een van de mooiste plekjes van Sri Lanka te creëren.

Bron: Skyscanner

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >