6x de leukste uitjes in Gelderland met kinderen

28.12.2017 10:02
uitjes-gelderland-kinderen

Jezelf een ongeluk zoeken naar een leuk uitje voor kinderen in de provincie Gelderland hoeft niet meer: wij hebben de leukste tips voor je geselecteerd.

Schaatsen bij het Openluchtmuseum – Arnhem

Schaatsen met een educatief randje? Kan prima. Het openluchtmuseum in Arnhem heeft een schaatsbaan die langs alle afdelingen van het Openluchtmuseum komt. Van 9 december tot en met 21 januari

 

Triavium – Nijmegen

Als je liever binnen wilt blijven maar wel van schaatsen houdt, dan is het Triavium in Nijmegen een aanrader. Van schoolschaatsen en winterschaatsen tot de winterspelen: hier is er het hele jaar voor jong en oud van alles te doen.

 

MuZIEum – Nijmegen

Hoe is het om blind of slechtziend te zijn? In het muZIEum leer je het en merk je dat dingen die voor je kind zo gewoon zijn (horen, voelen, zien, proeven en ruiken) ineens heel anders worden ervaren.

 

Lees ook
7x de leukste uitjes in Utrecht met kinderen >

 

Theater Veluvine – Nunspeet

Hier kijken grote en kleine kinderen de leukste films en voorstellingen. Om het bezoek af te maken is er een special foyer voor kinderen waar geknutseld kan worden.

 

Boswandeling – Apeldoorn

De bossen van Het Loo behoren ongetwijfeld tot de mooiste bossen van Nederland met die prachtige gekleurde bomen. Leuk feit: je vindt er de hoogste boom van het land. Deze Douglasspar is bijna 50 meter.

 

Pretpark Tivoli – Berg en Dal

Overzichtelijk en gemoedelijk. Kinderen tussen de 2 en 12 jaar kunnen hier zich de hele dag vermaken met achtbanen, draaimolens, een reuzenrad en meer.

 

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >