5x weekend weg in de winter

26.11.2020 14:38
weekend weg in de winter 2020 Beeld: Shutterstock

Een haardvuur, dekentjes, bordspelletjes en elkaar. Kidsproofvakantie.nl selecteerde 5 accommodaties die perfect zijn voor een winters weekend weg met het gezin.

Winter aan zee

Kom na een flinke strandwandeling opwarmen in de Family Beachroom van Pier 7. Vanuit je eigen terras loop je hier zo het strand of de boulevard van Vlissingen op. Of blijf binnen cocoonen met uitzicht op de schuimkoppen.
 

Slapen in een vliegtuig

In het buitenhotel van De Vreemde Vogel in Vlaardingen kun je slapen in een vliegtuig, vogelhuis of een raket. Allemaal verwarmd en dus het hele jaar te boeken.
 

Twentse toevlucht

Bij Recreatiepark ’n Kaps in Twente heb je geen omkijken meer naar de kinderen. Die vermaken zich wel in de grote binnenspeeltuin. Overnachten kan hier in een bungalow rondom een boerderijerfje. Handig: de kinderbungalows hebben onder andere een volledig omheinde tuin, een kinderbedje, box en commode.
 

Lees ook
8x de leukste binnenspeeltuinen voor als het regent >

 

Is dat een zeehond?

Vanuit Camping Julianahoeve waai je zo het Zeeuwse strand op. Probeer zeehonden te spotten op de zandbank of zoek de mooiste schelpen. Met warme chocomel en appeltaart ben je na terugkomst in je beach chalet zo weer warm.
 

Lekker in de bedstee

Glamping is in, ook in de winter. Bij Boerenbed ’t Boshuis Collection in Vierakker huur je een knus houten huisje om in weg te kruipen. Houtkachel aan, spelletjes mee en daarna de kinderen lekker instoppen in de bedstee.
 

Handig: op kidsproofvakantie.nl vind je nog veel meer unieke overnachtingsadressen in Nederland waar het extra leuk is voor kinderen.