5x leuke surfkampen in Nederland voor kinderen

01.08.2019 20:38
surfkampen-in-nederland-voor-kinderen

Op het strand is je kind niet uit het water te slaan en ook van een beetje snelheid is-ie niet vies: denk dan eens aan een surfkamp. Gezellig, leerzaam en een leuke bezigheid in de zomervakantie.

Dreams Surfschool

Speciaal voor kinderen organiseert deze school elke week van de zomervakantie een zomersurfkamp voor kinderen in verschillende leeftijdscategorieën. Natuurlijk staat surfen centraal, maar ook gaat je kind powerkiten, longboarden, skimboarden, bodyboarden en strandjutten – verveelt zich dus geen moment. Woon je niet in de buurt? Tegenover Dreams Surfschool zit een splinternieuwe en heel gezellige Bed & Breakfast waar je kunt overnachten. Of, iets verder weg Vakantiepark Vluchtenburg in ‘s-Gravenzande en Roompot Vakantiepark in Kijkduin.

 

O’Neill SummerCamps

Van windsurfen tot kitesurfen: hier leer je het allemaal. Alle surfactiviteiten vinden plaats op perfecte beginners en gevorderden locaties rondom de Brouwersdam en Ouddorp, op de grens van Zuid-Holland en Zeeland. O’Neill surfkampen zijn all inclusive, dus inclusief alle surfactiviteiten, alle lessen, gebruik van alle materialen, lekkere ontbijtjes, lunches, tussendoortjes en avondeten, avontuurlijke middag- en avondprogramma’s en overnachten in je eigen tent. Leeftijd: tussen 10 en 17 jaar

 

Lees ook
5x leuke plekken om te suppen met kinderen >

 

Aloha Summer Surfkamp

‘Het leukste surfkamp van Scheveningen’, zoals ze zelf zeggen. Twee keer per dag gaat je kind samen met z’n surfleraar het water in. En ook daarna worden er nog verschillende activiteiten (longboarden, beachgames en strandjutten) georganiseerd. Goed om te weten: de groepen worden ingedeeld op surfniveau en leeftijd (6-11 en 12-16).

 

Ozlines Surfschool

Deze school ligt op het strand naast de Noordpier van Wijk aan Zee, door de fijne golven één van de beste surfstranden van Nederland. De Australische eigenaar Chris Way en zijn team helpen kinderen al jaren hun surfdoelen te halen in een leuke en veilige sfeer. Er is maximaal plek voor 40 kinderen (per week), wees er dus vroeg bij om een plekje te krijgen in een week naar keuze. 

 

Surfana

Dit kinderkamp is geschikt voor kinderen van 8 t/m 12 jaar. Ze worden altijd gebracht en gehaald bij de surfschool en de hele dag staat in het teken van surfen, plezier maken op het strand of in de duinen van Zandvoort. Elke middag geniet je kind van een gezonde lunch. Is het slecht weer? nou en: je wordt toch wel nat, dus een regenbui maakt niets uit.

 

Meer vakantietips? Schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief >