5x leuk om te doen met kinderen in het paasweekend

22.03.2016 15:31
kinderen-paasweekend Bron: Pixabay

Lekker bankhangen, paaseieren zoeken of markten afstruinen: het lange paasweekend biedt volop mogelijkheden. Kek Mama zocht de 5 leukste activiteiten om te doen met je kinderen in het paasweekend.

1. Paasbrunch

Haal lekkere dingen in huis, dek de tafel en geniet van je eigen paasbrunch. Helemaal leuk als je samen met je kinderen je eigen tafeldecoratie maakt. En mocht je nog verlegen zitten om een menu, dan hebben we ook nog wat fijne inspiratietips voor het eten.

2. Lammetjesdag

Bron: Youtube

Word je instant gelukkig van: knuffelen met lammetjes of een rit maken op een pony. Het kan op Boerderij de Boerinn in Kamerik (in de buurt van Woerden). Naast deze activiteiten kun je er ook eieren zoeken, rijden op de skelterbaan, boogschieten en nog veel meer. Op zaterdag 26 maart en maandag 28 maart ben je van 10:00 – 17:00 uur van harte welkom. Voor meer informatie klik hier.

3. Bloemen kijken in de Keukenhof

Bron: Keukenhof

Wat zijn ze toch prachtig, al die bloemen in de Keukenhof. Met 7 miljoen bloemen ben je er niet snel uitgekeken. Bezoek ook de themapaviljoens, bloemenmozaïeken, de kinderattracties (waaronder fijne speeltuinen) en nog veel meer.
Voor meer informatie klik hier.

4. Lekker rondstruinen op een paasmarkt

Lekker slenteren langs kraampjes en spullen kijken. Wij hebben een paar fijne paasmarkten waar je naartoe kunt. De grootste paasmarkt in Nederland bevindt zich in Panningen in Limburg. Je vindt er in totaal 3 kilometer (!) aan marktkramen. Ook de paasmarkten in Den Haag, Vlissingen en Nijmegen zijn de moeite waard.

5. Paaseieren zoeken tijdens het Grote SBS6 Paasfeest

Bron: SBS6

Voor de zevende keer op rij kun je paaseieren zoeken tijdens het Grote SBS6 Paasfeest in attractie- & vakantiepark Slagharen. Degene die het gouden paasei weet te vinden, krijgt een leuke prijs. Natuurlijk kun je ook in de vele attracties die het park heeft.
Koop hier je tickets.