5x lekkere pannenkoekenrestaurants in en rondom Nijmegen

12.08.2020 13:32
pannenkoekenrestaurants rondom Nijmegen Beeld: Shutterstock

Na een wandeling in het Kronenburgerpark of een bezoek aan het MuZIEum in Nijmegen, is het tijd voor een bezoekje aan één van deze lekkere pannenkoekenrestaurants in de omgeving.

Pannenkoekenrestaurant ’t Hoogstraatje – Nijmegen

Handig: dit restaurant is iedere dag open voor lunch en diner. Je kunt ook afhalen, maar dan mis je wel de leuke speelkelder. Daar maakt je kind kennis met de Foppertjes, de kleine wezentjes die in de suikermijnen onder Nijmegen werken en de poedersuiker aanleveren voor op de pannenkoeken.

Adres: Hoogstraat 3, Nijmegen

 

Pannenkoekenboot – Nijmegen

Stap aan boord voor een tochtje over de Waal, waarbij je pannenkoeken eet en ondertussen uitzicht hebt op de skyline van Nijmegen en al haar bruggen. Ook een leuke plek voor kinderfeestjes.

Adres: Waalkade t/o Casino, Nijmegen
 

Lees ook:
Eline bakt pannenkoeken met haar kinderen en dat gaat bijna mis >

 

Pannenkoekhuis Olleke Bolleke – Alverna-Wijchen

Naast de klassiekers vind je hier een paar heerlijke specials, waarbij het lastig kiezen is. Wordt het een pannenkoeken met mozzarella en vijgen, een met zalm of ga je voor de Italiaanse met tomaat en pesto?

Adres: Graafseweg 588, Alverna-Wijchen

 

De Heksendans – Berg en dal

Hier wil je kind alleen al naar toe vanwege de enorme glijbaan in de tuin, waarbij je onder een enorme heks met bezemsteel door-roetsjt. Op de kaart vind je niet alleen pannenkoeken, maar ook omeletten, uitsmijters, soepen en salades.

Adres: Oude Kleefsebaan 425, Berg en Dal

 

De Pannekoekenbakker – Plasmolen

Dit restaurant ligt vlakbij de Jansberg, waar je lekker kunt wandelen. Daarna geniet je van één van de vele pannenkoeken en kun je zó door naar de nabijgelegen midgetgolfbaan.

Adres: Witteweg 8, Plasmolen

 

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of neem een abonnement >