5x lekkere pannenkoekenrestaurants in Den Haag

19.08.2019 14:39
pannenkoekenrestaurants_in_den_haa

Van een bezoek aan het Kinderboekenmuseum, Madurodam of het Omniversum krijg je ongetwijfeld trek. Niets fijner om dan aan te schuiven bij een van deze heerlijke pannenkoekenrestaurants in Den Haag.

Oma Toos

Van poffertjes tot pannenkoeken met spek en appel, een broodje bal en verse groentensoep: Hollandser krijg je het niet. Er is een uitgebreide speelhoek en het restaurant bevindt zich midden in de haven van Scheveningen – krijg je er gratis en voor niets een leuk uitzicht bij. Adres: Doctor Lelykade 3r

 

Will’s Pancake House

Nergens worden poffertjes en pannenkoeken met zoveel liefde gebakken als bij Will’s Pancake House in hartje centrum. Iets anders lunchen? Ook kun je er terecht voor uitsmijters, tosti’s, Belgische wafels en een omelet of vegetarische pannenkoeken. Adres: Gedempte Gracht 80 (naast Pathé)

 

Lees ook
Deze groene pannenkoeken zijn altijd een succes >

 

PEX

Hier krijg je je pannenkoek precies zoals hij moet zijn. Voor het grote terras ligt een speeltuin waar je kind heerlijk kan spelen, zonder dat-ie weg kan glippen. Bij slecht weer is er trouwens ook genoeg vertier: een enorme speelkamer. Adres: Evert Wijtemaweg 5

 

Paviljoen Malieveld

Een heus begrip in Den Haag en omstreken. Op de menukaart staan meer dan twintig verschillende soorten en andere combinaties worden, op verzoek, altijd voor je bereid. Je kunt ze trouwens ook naar jou laten komen, want met de mobiele poffertjeskraam touren ze de hele regio door.

 

De Pier Pannenkoeken

Gelegen op het uiterste puntje van de De Pier, boven de zee, ligt dit fijne restaurant. Het compleet gerenoveerde pand is op zich al een uitje om te komen, maar de pannenkoeken en poffertjes moet je ook echt proeven. 

En als je toch in Den Haag bent: deze tips mag je ook niet missen.

 

Meer uittips? Schrijf je hier in voor de Kek Mama-nieuwsbrief >