5x Kindvriendelijke lunchtenten in Den Bosch

18.12.2019 08:32
lunchen Den Bosch kindvriendelijk Beeld: Shutterstock

Ga je een dag of weekend naar Den Bosch, dan wil je natuurlijk ook ’s middags ergens lunchen met je kroost. Daarom: de fijnste kindvriendelijke lunchtenten op een rij.
 

Tof Koekie

Kinderen staan hier duidelijk op één, want de eigenaren hebben de ontbijt-, lunch- en borrelbar in 2017 speciaal geopend omdat ze een fijne plek voor kinderen misten in stad. Zo is er een speciale babybox, kunnen kleuters zich uitleven in de speelhoek of bij de krijtmuur, terwijl jij geniet van je cappuccino en een stuk taart. 

En ben je in alle stress vergeten billendoekjes mee te nemen? Geen nood, in de verschoningsruimte ligt standaard een voorraad luiers, doekjes en luierzakjes klaar.

Adres: Achter ’t Stadhuis 16a, Den Bosch

 

Roels Eten & Drinken

Heb je wat langer de tijd dan een lunch tussen het winkelen door, kies dan voor een kinder-high tea bij Roels. Want de mini-burgers, pannenkoekjes en onbeperkte thee of limonade gaan er bij je kinderen natuurlijk wel in. Zelf geniet je van al het verrukkelijks voor de ‘grote mensen-high tea’ of kies je iets van de lunchkaart.

Let op: de high tea voor kinderen moet je wel uiterlijk een dag van tevoren reserveren.

Adres: Korte putstraat 6, Den Bosch

 

Lees ook:
8x Den Bosch met kinderen: dit zijn de leukste uitjes >

 

Yoghurt Barn

Met een speelhoek, keukentje én een kinder-menukaart, is dit een prima plek om een uurtje of twee te zitten voordat je weer op pad gaat. Extra prettig: het ligt lekker centraal, dus je hoeft niet lang te zoeken naar een fijne plek.
 
Adres: Orthenstraat 5-7, De Bosch

 

Boefjes en Barista’s

Alleen de naam is al leuk. Je betaalt bij binnenkomst 3 euro en dan kan je kind de hele ochtend gebruik maken van al het speelgoed. Is het mooi weer, dan kan hij z’n lol op in de grote, omheinde tuin. Ook hier vind je snoetenpoeters op tafel, is er een magnetron om babyvoeding op te warmen en is het toilet kidsproof. Boefjes en Barista’s is trouwens gevestigd in een woonzorgcentrum, waar oud kan genieten van jong: mooi initiatief.

Adres: Gervenstraat 2, Den Bosch

 

De Verkadefabriek

Lekker eten en daarna naar een kindervoorstelling? Dat kan bij de Verkadefabriek, een oude koekjesfabriek in Den Bosch die is omgetoverd tot een theater en bioscoop. Op zondagmiddag presenteert de Kinderkunstfabriek films voor kleintjes, wat je ideaal kunt combineren met een lunch of diner van de speciale kinderkaart.

Adres: Boschdijkstraat 45, Den Bosch

 

 

Meer tips voor uitjes? Volg ons op Facebook en Instagram.