In samenwerking met Kek Mama

4x Onmisbare gadgets voor op vakantie

13.05.2019 11:13
onmisbare gadgets vakantie Beeld: Shutterstock

Vakantie vieren met kinderen is spelen, keten en lachen. Neem je deze gadgets mee, dan kom je zelf ook toe aan wat rust – heb je daarna mooi weer energie om samen te zwemmen, badmintonnen en zandkastelen te bouwen.

KidiCom MAX – coole gadget

Geloof het of niet, maar je telefoon kan in de tent blijven liggen en dat dikke boek kan echt uit jouw koffer. Met deze coole portable gadget is je kind namelijk uren zoet. Spelletjes spelen, filmpjes kijken, muziek luisteren en een boek lezen, het kan allemaal. Er zit een lens op die 180° kan draaien – dat worden vast hilarische vakantiefoto’s, selfies en video’s. Die kun je via de KidiConnect app van VTech gemakkelijk versturen. Wil je niet dat je kind eindeloos met deze gadget bezig blijft? Stel dan een tijdslimiet in bij de ouder-instellingen. Daar kun je ook de toegang tot internet beheren. Ook handig: dankzij de rubberen rand kan ‘ie tegen een stootje.
Leeftijd: 4 – 12 jaar
Adviesverkoopprijs: € 99,95
Verkrijgbaar in blauw en roze
Kijk op vtechnl.com voor meer info

 

Kidizoom Action Cam 180° – legt echt alles vast

Je hoeft niet meer plat op je buik aan de rand van het zwembad te liggen om het ultieme bommetje vast te leggen, want met deze camera legt je kind al zijn capriolen zelf vast. Zelfs onder water, want hij heeft een waterdichte behuizing. De camera kan met een speciaal bijgeleverd bevestigingsstuk ook op een fiets of skateboard gezet worden en na het spelen kunnen de foto’s en video’s worden bewerkt met special effects – altijd tof.
Leeftijd: 5 – 12 jaar
Adviesverkoopprijs: € 59,95
Kijk op vtechnl.com voor meer info

 

Kidizoom Duo 5.0 – heb je altijd op zak

Grote kans dat je deze camera de hele vakantie op zak hebt, want de 10 in 1 Kidizoom kan zo ongeveer alles. Er zit een camera aan de voor- én achterkant, hij heeft een groot kleurenscherm en herkent gezichten. Foto’s en video’s kun je voorzien van geinige effecten. Heb je genoeg vastgelegd? Dan kun je ook nog muziek luisteren, je stem opnemen, spelletjes spelen en filmpjes kijken. Handig: er zit een koptelefoon en polsbandje bij.
Leeftijd: 3 – 12 jaar
Adviesverkoopprijs: € 69,95
Verkrijgbaar in blauw en roze
Kijk op vtechnl.com voor meer info

 

Storio MAX XL 2.0 – rust in de tent

Na een dag spelen, zwemmen, eten en over de camping banjeren wil je rust in de tent – glaasje limonade erbij, wat lekkers te eten en even zitten. Met deze multimedia tablet gaat dat wel lukken. Er staan spelletjes, verhalen, muziek en video’s op, die zowel leuk als leerzaam zijn. Met de Kid Connect app kun je berichten, tekeningen, foto’s en stickers delen met het thuisfront. Een roze of blauwe stootrand beschermt de tablet, mocht die onverhoopt toch van de campingtafel vallen.
Leeftijd 3 – 11 jaar
Adviesverkoopprijs: € 149,95
Verkrijgbaar in blauw en roze
Kijk op vtechnl.com voor meer info

 

Nog meer Kek Mama?
Volg ons op Facebook en Instagram. Of schrijf je hier in voor de Kek Mama nieuwsbrief