Een pijnloze behandeling voor een gladdere en gezonde huid

01.05.2021 08:02
jannine_lpg_behandeling

Een pijnloze bindweefselmassage waar je huid van gaat stralen en die rimpels doet verminderen. Geen lasers, prikjes of bevriezing. Dat zag chef redactie Jannine wel zitten. In deze Tried & Tested vlog zie je dat de endermologie behandelingen met het LPG apparaat ook echt effect hebben gehad.

“Wat is het een aanrader om jezelf af en toe te verwennen met een bezoek aan een beautysalon. En ik was helemaal een geluksvogel, want ik mocht maar liefst tien keer plaatsnemen in de behandelstoel van beautysalon Beauty Unlimited in Amsterdam. Eenmaal over de drempel word je ondergedompeld in een oase van rust. De lieve meiden die er werken stellen je op je gemak. De behandelstoel is zacht én heeft stoelverwarming – wel zo lekker als je 45 minuten stil ligt – en de behandelingen waren mega ontspannend. En niet onbelangrijk, het had ook nog resultaat! Oordeel zelf.”

 

Fitness voor je huid

De speciale LPG Endermologie® is een mechanische bindweefselmassage die ervoor zorgt dat de slapende cellen in jouw huid weer aan de slag gaan. Een soort fitness voor je huid dus. De cellen worden weer in goede conditie gebracht en de aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur wordt gestimuleerd waardoor je huid gladder, steviger en strakker wordt. Perfect voor drukke moeders die al jaren kampen met minder slaap en meer zorgen. Jannine: “Het is even wennen, want je wordt behandeld met een apparaat dat een geluid maakt alsof je in een stoomtrein stapt. Het apparaatje dat op je gezicht gezet wordt pakt je huid en zuigt het als het ware naar binnen. Deze techniek stimuleert de huid, de onderhuid en het onderhuids bindweefsel, verbetert de doorbloeding en je huid wordt aangezet tot de aanmaak van collageen en elastine en hyaluronzuur. Allemaal stoffen die een jeugdige en frisse uitstraling stimuleren. Wie wil dat nou niet?” 

 

Uit de plooi

“Uiteindelijk heb ik tien keer plaats genomen in de stoel van Beauty Unlimited. Ik vond het heerlijk om regelmatig een moment voor mezelf te hebben in de hectische week met werk en kinderen, maar niet onbelangrijk; ik zag ook echt resultaat. Ik kreeg complimenten van vriendinnen en zelfs van collega’s die mij zagen via online videocalls en mijn glowy skin opmerkten. Dit hele behandelplan was voor mij ook een stukje bewustwording in skin care voor mijn gezicht. Voorafgaand aan de behandelingen had ik een flink vochttekort in mijn huid. Vochtinbrengende crèmes kunnen dan al veel droogtelijntjes helpen verminderen. Mijn badkamerkastje is een stuk voller geworden, maar ik geniet nu ook elke avond van mijn beautyritueel met serums, lotions en crèmes. Mijn gezicht is zachter, heeft een natuurlijke glow en als ik ’s ochtends voor de spiegel sta zit het minder in de kreukels en meer in de plooi. Door de behandelingen zijn met name de lijntjes rondom mijn ogen flink verminderd. Ook de lijnen in mijn voorhoofd en de kleur van mijn huid zijn sterk verbeterd.”

 

Dat wil je

Wil je binnenkort ook plaatsnemen in de behandelstoel? Met de kortingscode MEETLPG10 krijg je maar liefst 10 procent korting! De deelnemende salons vind je hier.

 

Wat kan er allemaal met LPG® behandeld worden?

De bijzondere endermologie® techniek van LPG kan ook worden ingezet voor het lichaam tegen onder meer cellulite, huidverslapping en plaatselijk resistent vet. Er zijn ook speciale Young Mum behandelingen die verslapte huid aan te pakken en zo snel mogelijk weer je oude figuur terug te krijgen. 

In samenwerking met LPG endermologie® Nederland: 

Website: ikhuidvanje.nl

IG: lpgendermologie_nl