5x lekker lunchen met kinderen in Eindhoven

20.01.2020 09:31
lunch Eindhoven kinderen Beeld: Shutterstock

Zoek je nog een fijne lunchtent in Eindhoven waar je kinderen het ook naar hun zin hebben? Check onderstaand lijstje, voor een geslaagd dagje naar deze Brabantse stad.

Usine

In de oude lichtfabriek van Philips vind je deze moderne, industriële lunchtent. Er is een grote speelhoek voor kinderen en ook op de kaart is voor hen genoeg keus, met bijvoorbeeld een broodje hotdog, kroketten of een simpele tosti. Oh, en ben je er toevallig een keer ’s avonds? Dan eet je kind gratis als hij z’n diploma heeft gehaald en die meeneemt – of het nou z’n veter-, zwem- of sportdiploma is.

Adres: Lichttoren 6, Eindhoven
 

Paviljoen Genneper Parken

Met een midgetgolfbaan, trampolines en een speeltuin komt je kind hier amper aan een broodje toe. En het terras is ook nog eens uitgeroepen tot mooiste terras van de regio Eindhoven: bij deze fijne lunchtent, ten zuiden van het centrum, zit je dus wel een paar uurtjes.

Adres: Antoon Coolenlaan 2a, Eindhoven
 

Lees ook:
5x lunchen met kinderen in Nijmegen >

 

Herberg de Mispelhoef

Een struisvogel, varkens, geitjes, ganzen: is je kind een dierenvriend, dan maak je ‘m hier he-le-maal happy. Let op: de dierenweide bij deze lunchtent is alleen geopend op woensdagmiddag en in het weekend. Maar goed, op andere dagen kan je kind z’n lol op in de speeltuin.
 

Bieb-café

Hier sla je twee vliegen in één klap, want in de bibliotheek van Eindhoven kun je én lekker lezen én lekker lunchen met je kind. En de bieb is nog elke dag open ook. Tip: bestel de KidsBox, met een tosti of worstenbroodje en Dora- of Turtelsap.

Adres: Emmasingel 22, Eindhoven
 

Pannenkoekenhuis De Proeftuin

Nou, proeven hoeft je kind hier niet, want een pannenkoek is natuurlijk altíjd goed. Kies een zoete of hartige variant, bijvoorbeeld met appels en peren die uit de eigen boomgaard komen. Kom je in september dan kun je je eigen fruit plukken.

Adres: Oirschotsedijk 14a, Eindhoven

 

Nog meer uittips? Volg ons op Facebook en Instagram