Liza: ‘Elke dag zetten we de wekker om kwart voor zeven voor ochtendseks’

26.04.2024 14:32
wakkermaakseks Beeld: Getty Images

Na haar scheiding ontmoette Liza (32) de knappe Kevin, met wie ze een hartstochtelijke relatie heeft. Een kinderwens kan ze niet voor hem vervullen, maar ze wil het hem ook niet ontzeggen.

Liza (32), vijf jaar samen met Kevin (37), moeder van Faith (8) en Noah (7):

“Elke ochtend zet ik de wekker op kwart voor zeven. Mijn vriend Kevin en ik hebben dan een halfuur om te vrijen, voordat de kinderen wakker worden. We vinden deze ‘wakkermaakseks’ de beste manier om aan een drukke dag te beginnen. Het geeft net dat extra tintje. Ook fijn: tegen tien uur ’s avonds de dag afsluiten met een uitgebreide vrijpartij, die soms uren duurt.

Gezamenlijke hobby

Kevin en ik zien seks als onze gezamenlijke hobby. Voor ons kost het geen ­enkele moeite om twee keer per dag seks te hebben. Slechts in enkele gevallen, als we heel moe zijn of ik een zware menstruatiedag heb, wil ik geen gefrut aan mijn lijf. Maar dat is sporadisch. Normaal barst ik van de energie en heb ik veel beweging en actie nodig. Seks is dan een prima ontlading. Maar bovenal de beste manier om onze band te versterken.

Huilbaby

In de relatie met de vader van mijn kinderen was er op het laatst nog amper intimiteit tussen ons. Mijn ex was een workaholic. Hij had een eigen bedrijf en was daar 24/7 mee bezig. Hij streefde altijd naar meer. Hij verdiende goed, waardoor ik thuis kon blijven bij de kinderen. Dat was vooral prettig na de geboorte van onze oudste. Tijdens en na de zwangerschap kampte ik met bekkeninstabiliteit, maar het ergste was dat Faith een huilbaby was. Ze heeft zeker een jaar lang non-stop gehuild. Als ik met haar rondliep was ze stil, maar zodra ik stilstond begon ze opnieuw te krijsen. Gekmakend.

Het stopte toen ze haar eerste stapjes zette, maar toen werd ik zwanger van Noah. Wederom was de periode na zijn geboorte erg heftig. Hij huilde niet zoveel als zijn zus, maar ze waren beiden slechte slapers. Drie à vier keer per nacht werden ze wakker en meestal sliep ik bij de kinderen in bed.

Er was amper tijd voor elkaar, laat staan affectie tussen mij en mijn ex. Dat had zijn weerslag op onze relatie. Twee jaar na de komst van Noah zijn we gescheiden.

Voorspel

Kevin ontmoette ik via internet. Ik was op zoek naar nieuwe vriendinnen, maar leerde hem kennen en was direct hoteldebotel. Er bestaat een enorme aantrekkingskracht tussen ons. Ik vind hem waanzinnig aantrekkelijk en als hij me aanraakt, sta ik meteen ‘aan’.

“Als de kinderen bij hun vader zijn, kunnen we gerust een heel weekend seks hebben”

Ik hou erg van kussen en knuffelen als voorspel. Alles in mij begint dan te tintelen. Als de kinderen bij hun vader zijn, kunnen we gerust een heel weekend seks hebben. Dan stoppen we alleen om te eten en drinken en te douchen. Zweet vind ik een echte afknapper, dus ik wil wel graag dat we schoon zijn.

Doordeweeks vrijen we alleen als de kinderen in bed liggen. Dan breng ik ze naar boven, blijf nog even een halfuurtje bij hen liggen of zelfs een uur als ik erg slaperig ben. Maar daarna ga ik douchen, trek ik wat leuks aan en kruip ik bij Kevin op schoot.

Lees ook – Déze simpele truc vergroot de kans op een orgasme tijdens het missionarisstandje >

Bi-schierig

Het is zo belangrijk dat je de tijd voor elkaar blijft nemen, en voor seks. Je blijft zo letterlijk met elkaar in contact. Toch hebben Kevin en ik twee jaar geleden even een relatiebreak gehad. We zijn allebei niet alleen heel passievol, we zitten ook vol temperament. Omdat ons liefdes- en seksleven zo intens is, kan het ook knetteren en we dachten dat uit elkaar gaan het beste was.

In die periode kreeg ik een relatie met Jaimie en Don, een stel dat ik ken van de dansacademie. We zijn met elkaar gaan experimenteren en onderhielden een kortstondige ­driehoeksrelatie. Ik ben best bi-schierig, genoot van het lijf van een andere vrouw. Meestal sexten we met z’n drieën, een enkele keer deed ik het alleen met Don. Maar toch, ik kon Kevin niet uit mijn hoofd zetten. Hoe spannend deze ménage à trois ook was, ik miste hem. Zijn lijf, aanrakingen en passie.

Ik heb Kevin weer opgezocht en sindsdien zijn we hechter dan ooit. We hebben beter geleerd met ­elkaar over onze gevoelens te praten. Kevin is veel harder opgevoed dan ik. Hij heeft een muur om zich heen gebouwd. Maar ik leer steeds meer om die muur af te breken. We kunnen nu ook uren praten samen. Geen onderwerp is taboe.

Kinderen met een ander

Kevin heeft zelf geen kinderen en hij heeft nu ook nog geen actieve wens. Als die er wel komt, vind ik het prima als hij die met een andere vrouw zou krijgen en er samen met haar voor zou zorgen. Zelf heb ik een trauma opgelopen door mijn beide zwangerschappen en vooral de tijd erna. Nu heb ik de makkelijkste kinderen ooit, maar ik wil nooit meer terug naar die begin­periode.

“Van mij mag hij kinderen met een andere vrouw krijgen”

Ik wil en kan die kinderwens voor Kevin dus niet vervullen, maar ik vind het te groot om het hem te onthouden. Dus stel dat hij een band kan aangaan met een alleenstaande vrouw die graag moeder wil worden, dan vind ik het prima als hij bijvoorbeeld twee nachten in de week bij haar en het kind logeert. Ik ben daar makkelijk in, net als in een onenightstand of een tweede relatie. Mits het niet stiekem gebeurt. Bij affaires achter mijn rug om trek ik de grens. Ik ben voor openheid, in alle vormen.

Ménage à trois

Kevin ziet het overigens anders. Hij is veel meer van de ­traditionele relaties. Hij wil niks weten van zo’n constructie, hoopt nog steeds dat ik ooit overstag ga en toch nog een keer zwanger wil worden. Maar hij vindt het wel leuk als ik seks zou hebben met een vrouw en dat hij dan mag kijken. Iets waar ik zelf ook voor opensta.

Ik heb een vriendin van wie ik weet dat ze bi is. We vertellen elkaar alles op seksgebied, ze weet ook van mijn eerdere escapades. Misschien dat we ooit samen seks hebben. Ik sluit het niet uit, maar ik plan het ook niet. Als het gebeurt, moet het spontaan zijn; dat als ze bij mij logeert, we samen in bed belanden. Ik ben dol op verrassingen.”

In ons Kek Mama magazine lees je de mooiste verhalen, herkenbare columns en de leukste fashion en lifestyle tips. Abonneer je nu voor slechts € 29,95 per jaar en ontvang de glossy als eerste op je deurmat.