Dat ging ff mis: ‘Blijkbaar hadden we ons seksspeeltje niet goed opgeborgen’

29.10.2022 06:01
dierenknuffels kind Beeld: Getty Images

Elke maand vertelt een moeder over het moment in het moederschap waarop het even he-le-maal misging.

Tess (33), getrouwd met Rutger (34), moeder van Olivia (11) en Noah (4):

“Ik zat met Olivia in bad toen Noah (toen 3) ineens de badkamer binnen rende. Ik wist niet beter dan dat hij rustig op ons bed naar zijn favoriete Woezel & Pip-serie lag te kijken, maar hij had iets leuks gevonden en wilde dat graag vertellen.

‘Kijk mama, een grappig rondje, dat trilt als je er op drukt’, riep hij, terwijl hij zijn samengeknepen handjes openvouwde. Ik schrok en wist meteen dat mijn man Rutger en ik iets te slordig waren geweest met onze speeltjes, toen we die ochtend lekker hadden liggen seksen. Blijkbaar hadden we de vibrerende cockring niet goed genoeg opgeborgen.

Lees ook – Dat ging ff mis: ‘Eindelijk had ik de juf iets toepasselijks gegeven, dacht ik…’ >

Trillend speeltje

‘Leg maar weer terug, dat is van papa’, probeerde ik nog. Afpakken kon immers niet, want ik zat in bad, en Rutger was net even de deur uit om boodschappen doen. Maar nee, Noah was niet van plan de ring terug te geven. Ook hem overhalen weer tv te gaan kijken, lukte niet. Dit was zoiets bijzonders, daar móést hij meer van weten. Hij rende naar zijn slaapkamer en ik hoorde hem in zijn speelgoedkist rommelen.

“Dit was zoiets bijzonders, daar móést hij meer van weten”

Even later kwam hij triomfantelijk terug. De ring zat om het hoofd van zijn beer gekneld en trilde en zoemde als een malle. Noah gebruikte de knuffel als een vliegtuig en racete ermee in het rond. De hele verdere avond hield Noah zijn vliegende beer in zijn handen en moesten mijn man en ik lijdzaam toezien hoe ons kind met een penisring speelde.

Stevig hangslot

We wilden het ook niet keihard van hem afpakken, want ik wist dat het ding dan extra speciaal zou worden. Pas toen hij op bed lag, konden we de ring weer van zijn beer verwijderen en veilig opbergen. Sindsdien zit er een stevig hangslot op onze kast.”

Dit artikel staat in de Kek Mama Liefdesspecial 2022.

 

Met een abonnement op Kek Mama geniet je van mooie voordelen:

*Goedkoper dan in de winkel

*Lees elke maand als eerst Kek Mama

*Gratis verzonden

Abonneer je nu en betaal slechts €4,19 per editie.