Winterhoroscoop: Steenbok

11.11.2019 11:21
winterhoroscoop steenbok

Een grote liefde, eindeloze misverstanden, geld in overvloed, een nieuwe baan… Dit hebben de sterren voor jou in petto deze winter.

22 december – 20 januari
 

Liefde & gezin

Een Steenbok voelt zich zelden eenzaam, maar als vanaf begin december Jupiter in jouw sterrenbeeld trekt, ga je merken dat veel dingen leuker worden. Je bereikt je doelen dan wel sneller in je eentje, maar het is veel gezelliger met anderen. Zo gun je jezelf meer plezier en ontspanning. De feestdagen vier je graag met vrienden en familie, vooral als je een single moeder bent die haar kinderen moet missen tijdens een deel van die dagen. Er kan deze maanden een nieuwe liefde voorbijkomen, maar jij stelt hoge eisen. Eigenlijk ben je niet bezig met de liefde; je bent tevreden met hoe het nu is.
 

Werk & geld

Je carrière neemt een grote plek in, op dit moment zoek je vooral naar de beste manier om met (nieuwe) uitdagingen om te gaan. Zo wordt er veel van je verwacht, maar zijn er ook mensen die jaloers reageren op jouw succes. Probeer je daar niets van aan te trekken en volg je eigen koers. Hulp accepteren mag altijd. Je financiële situatie is niet slecht, maar er zijn helaas ook hoge kosten geweest die een gat in je buffer hebben geslagen.
 

Lees ook
Single moeder gaat op vakantie >

 

En dan ook nog…

  • Jupiter brengt overvloed met zich mee, in ieder opzicht. Dan weet je waar die decemberkilo’s vandaan komen.
  • Behoefte aan een nieuwe look? Dit is het moment om te laten zien hoe jij je voelt en wat je wilt uitstralen.
  • Hou vol! Je hebt dat ene doel bijna bereikt. Binnenkort ga je oogsten. Echt!

Klik hier voor de andere sterrenbeelden.
 

 

Meer Kek Mama? Neem nu een abonnement en profiteer van leuke aanbiedingen!