Vrouw geeft vriend (36) borstvoeding

09.06.2016 11:02

Ongelooflijk, maar volgens de Amerikaanse Jennifer Mulford is het echt waar: ze geeft haar vriend (36) iedere twee uur borstvoeding.

Het leek Jennifer wel wat, een ‘volwassen borstvoedingsrelatie’. Op internet las ze over de speciale band die je erdoor schijnt te krijgen. In eerste instantie zocht ze via datingsites naar de perfecte man, maar uiteindelijk kwam ze uit bij haar vroegere jeugdliefde Brad Leeson. “Ik kon zien dat hij nieuwsgierig was toen ik het voorstelde. Na een paar keer proberen wist ik dat ik een partner voor het leven had gevonden. We willen allebei hetzelfde in deze relatie: een magische band die alleen door borstvoeding bereikt kan worden.” Voor Brad komt daarbij dat moedermelk zo gezond is voor zijn activiteiten als bodybuilder.

Elke twee uur

De laatste keer dat Jennifer borstvoeding gaf, is al even geleden: haar dochter is nu 20 jaar oud. Om haar lichaam toch te laten denken dat ze een baby heeft gehad, legt ze Brad elke twee uur aan de borst.  Ze is zelfs zo serieus, dat ze een pauze heeft genomen van haar werd. “Dan kan ik er helemaal voor gaan”, vertelt Jennifer aan de Amerikaanse krant The Daily Mail. Ze vertelt wel dat ze ’s nachts gebruikmaakt van een pomp of haar hand, zodat ze Brad niet wakker hoeft te maken.

Belachelijk

Waar of niet; de reacties op social media zijn niet mals. Zo vinden sommigen dat Jennifer en Brad borstvoeding belachelijk maken. Anderen geloven er werkelijk geen snars van. Jennifer trekt zich er niks van aan en gaat naar eigen zeggen vrolijk door met de borstvoeding.

Bron: AD, The Daily Mail