Tooske Ragas uitgeroepen tot dé Supermom van Nederland

04.12.2020 08:02

Presentatrice Tooske Ragas, moeder van vier kinderen, is uitgeroepen tot dé bekende Supermom van het jaar.

Dat blijkt uit onderzoek van Kek Mama.

 

‘Ik pleit voor ploetermoeders’

Bij de vraag welke BN’er wordt gezien als dé Supermom kwam de naam van Tooske Ragas, presentatrice en moeder van vier, het vaakst naar voren. Reden te meer om haar de cover van de feestelijke laatste editie van het jaar van Kek Mama te laten sieren. Tooske: “Ik vind het leuk dat de Kek Mama-lezeres zoveel vertrouwen heeft in mijn moederschapskwaliteiten, maar ik doe ook maar wat. Bij het moederschap horen strubbelingen. Kinderen mogen best zien dat volwassenen het ook niet altijd weten. Ik pleit daarom heel erg voor alle ploetermoeders die verschrikkelijk hun best doen.”
 

Reis naar Disneyland Paris

Lezeressen kregen ook de gelegenheid iemand uit hun omgeving of zichzelf op te geven als dé (onbekende) Supermom van het jaar. De redactie ontving honderden inzendingen. Voor de uiteindelijke winnares, Laura ten Doeschate, is flink campagne gevoerd door haar naaste omgeving. Deze moeder van drie heeft bijzonder zware tijden achter de rug en verdient het om in het zonnetje gezet te worden. Ze wint een magisch verblijf in Disneyland Paris met haar gezin én ze staat met een interview in de nieuwste editie van Kek Mama.

In de laatste Kek Mama van het jaar, editie 16, lees je een uitgebreid interview met Tooske Ragas én het interview met Laura ten Doeschate. Dit feestelijke nummer ligt op 4 december bij de abonnees op de mat en is vanaf 8 december verkrijgbaar in de winkels.